Kompletne zariadená chatka na brehu Dunaja v podunajskej obci Radvaň n

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Radvaň nad Dunajom
90 m²
596 m²
predaj - Chata
265.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3020x zobrazená v zozname / 257x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

Táto kompletne zariadená chata sa nachádza v chatovej časti podunajskej dediny Radvaň nad Dunajom, priamo pri štrkovej pláže rieky Dunaj.

Stojí na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe takmer 600 m2, z ktorého je vybudovaný priamy vstup na pláž.

Chatka pozostáva z dvoch častí, z pôvodne postavenej okálovej stavby z roku 1970 a prístavby z roku 2015.
V pôvodnej časti sa nachádza jedáleň s obývačkou, kuchynský kút, spálňa, chodba a kúpelňa.
V roku 2015 chatka prešla rekonštrukciou a bola k nej pristavená ďalšia izba so špajzou a priestranná zastrešená terasa, ktorá sa využíva aj ako vstupná hala.
Počas rekonštrukcie bola na celej chatke vymenená strecha, fasáda bola zateplená, podlahy boli vymené, ako aj elektrické vedenie a kúpelňa prešla obnovou taktiež.

Na teraske je veľmi príjemné posedenie s výhľadom na Dunaj a vďaka tomu, že je teraska zasklená kochať sa výhľadom môžete v každom počasí, či už prší, fúka alebo páli letné slnko.
Pod terasou bola vybudovaná pivnica na uskladnenie potravín alebo náradia.

Do chatky je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a takisto je možné vodu čerpať zo studne. Odpady sú riešené septikom .
Kúrenie je možné kombinovane, a to buď elektrickými radiátormi alebo krbom na tuhé palivo. V chatke sú dva krby, jeden v pôvodnej časti, a druhý v prístavbe.

Vedľa chatky bol taktiež pristavený prístrešok na zaparkovanie auta a ďalšie dve autá sa zmestia pred chatku a dve pred bránu. Brána má automatické otváranie.
Na pozemku sa nachádzajú ďalšie dve stavby, ako sklad záhradného príslušenstva a sušiareň dreva.

Zo záhrady sa dostanete na terasku, ktorá sa nachádza priamo na pláži, kde je možné si vybudovať posedenie s grilom alebo bazénik s lehátkami, a taktiež ponúka možnosť pre rybárov nahodiť si udice do Dunaja z vlastného pozemku.
Z terasy sa po schodoch dostanete priamo k Dunaju, ktorý ponúka rôzne možnosti na oddych a rekreáciu. Toto miesto je ideálne pre fanúšikov vodných športov a rybolovu, ale aj pre tých, ktorý radi trávia svoj voľný čas oddychom v kľudnom prostredí prírody.

V okolí nájdete množstvo ďalších možností na výlety, len 7,5 km od chatky sa nachádza termálne kúpalisko a wellness Patince, kde z prístavu Marina organizujú aj výletné plavby po Dunaji. Historické okresné mesto Komárno je vzdialené 21 km, kde nájdete aj hraničný priechod do Maďarska.

V obci prevádzkuje novo vybudovaná kompa, ktorou sa dostanete na opačnú, maďarskú stranu Dunaja, kde je veľa ďalších príjemných miest na výlety v pohorí Gerecse.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku596 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne