Krásna, útulná chalupa na predaj. Po rekonštrukcii, vhodná aj na dlhod

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
60 m²
495 m²
predaj - Chata
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2389x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

Chalupa ako obrázok. Vhodná aj na trvalé bývanie. Po rekonštrukcii a so zabehnutou záhradou.

Nová strešná krytina, plastové okná, zrekonštruované IS, z podláh vybratá škvara...podlahy už z betónu, vyriešené parkovanie pre domom, hospodárska budova s potenciálom na vonkajšiu kuchyňu, zimnú záhradu, ďalšie obytné priestory, alebo len tak, ako sklady na všetko čo človek potrebuje. Toto a ešte mnoho ďalšieho vám ponúka tento útulný dom.

Dom je po rekonštrukcii a nie sú potrebné žiadne investície. Napojený je na vodovod, elektrinu (meď 220/380), odpad ide do žumpy. Vykurovanie je ústredne pecou na tuhé palivo, alebo lokálne krbom v obývačke, prípadne pieckou v kuchyni, ktorú majitelia využívajú aj na varenie.
Dvojizbová chalupa, je čiastočne podpivničená. Pivnica so stálou teplotou je ideálna na uskladnenie potravín a pod domom je aj kotolňa. Na dom je napojená (bývalá) hospodárska budova. Pozemok je rozdelený na okrasnú a úžitkovú záhradu. Nehnuteľnosť pôsobí príjemným dojmom, situovaná je v tichej ulici, pozemok je slnečný.

Obec Dúbrava sa nachádza pod Nízkymi Tatrami. Vzdialená od okresného mesta Liptovský Mikuláš je len 17km. Z obce je možné podnikať prechádzky do Dúbravskej doliny. Autom, alebo aj bicyklom je to blízko k Litovskej Mare či v zime k lyžiarskym strediskám.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši

Inzerovaný chatu v Liptovskom Mikuláši v cene 185.000,- € je o 43.748 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 57.000,- € 399.000,- €
495 m²
Rozloha pozemku 40 m² 3200 m²
60 m²
Úžitková plocha 1 m² 230 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku495 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288746676713 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.