Krásna záhrada so zdravou úrodou čaká na nového majiteľa!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Modranka
250 m²
studňa
nie
230/400V
nie
predaj - Záhrady
29.000,- €
116,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8765x zobrazená v zozname / 650x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj krásnu záhradu v osobnom vlastníctve s výmerou 250m² v nádhernej lokalite len na skok od Trnavy, s dostupnosťou MHD dopravou. Tento pozemok je pripravený splniť vaše sny o vlastnom útulnom mieste a ponúka mnoho možností.

Jednou z najväčších výhod tejto záhrady je studňa, v ktorej je po celé leto dostatok vody. Vďaka tejto studni môžete vypestovať krásnu a zdravú úrodu.
Záhrada bola doteraz využívaná na pestovanie plodín a s úspechom! Na tomto pozemku nájdete aj krásne ovocné stromy, ktoré prispievajú k pôvabu tohto miesta.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť vlastný kúsok prírody a relaxu len kúsok od mesta. Obľúbené územie s dostupnosťou MHD poskytuje ideálnu kombináciu pokojného vidieckeho života a pohodlia mestskej blízkosti.
Navštívte túto záhradu a začnite snívať o novom životnom štýle ešte dnes!

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Modranke

Rozloha záhrady 250 m2 je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha záhrady v Modranke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 záhrady v Modranke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-Pu...

Pozícia realitnej ponuky

29.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.000,- € 88.600,- €
250 m²
Rozloha pozemku 189 m² 3384 m²

Kontaktujte

Mgr. Roman Puchlý

Mgr. Roman Puchlý

0948191.. zobraziť 0948 191 550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-Pu-48 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.