NOVÁ CENA! / SO ZARIADENÍM / 2 IZB. BYT v CENTRE 55 m2 + veľká loggia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Garbiarska
55.46 m²
7
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
119.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10623x zobrazená v zozname / 639x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality vám výhradne ponúka na predaj moderný novozrekonštruovaný 2 izbový byt v Centre na Garbiarskej ulici v Seredi.

Za najväčšiu pridanú hodnotu tohto bytu považujem jeho aktuálny stav. Na internete je veľa ponúk “kompletne zrekonštruovaných” bytov. Tento byt si svoj status -novo zrekonštruovaný- naozaj zaslúži. Je to aj vďaka tomu, že v ňom terajší majiteľ býval len prechodne. Byt je určite vhodný ako štartovací pre začínajúcu mladú rodinku, pre mladých ľudí, manažérov, prípadne pre starší pár. Jeho potenciál určite ocení vďaka svojej polohe a cherakteristike aj investičný záujemca.
V neposlednom rade je potrebné vyzdvihnúť veľkú loggiu s pekným výhľadom, prakticky vyriešenú dispozíciu, žiadnych susedov “nad hlavami” a veľmi dostupnú občiansku vybavenosť.

K nehnuteľnosti je k dispozícii VIRTUÁLNA OBHLIADKA, vďaka ktorej si pozriete celú nehnuteľnosť z pohodlia domova.
Pošlite mi mail na MUCHA(zavinac)REWIN(bodka)SK a ja vám ju obratom odošlem.

Dispozícia


Byt začína svetlou vstupnou chodbou hneď za bezpečnostnými dverami. Na chodbe pozdĺž je umiestnená roll-door skriňa. Za chodbou vpravo sa nachádza veľká spálňa s dostatočným priestorom na manželskú posteľ, prípadne na vytvorenie ďalšieho úložného priestoru. Obývacia izba má dostatočný priestor na veľkú sedačku, televíznu stenu a stále tu ostalo miesto aj pre jedálenský stôl pre štyroch. Z obývacej izby sa dostanete do kuchyne s modernou kuchynskou linkou v tvare L. Pri tvorbe priestoru v kuchyni sa myslelo aj na “kávičkárov” a vznikol tak barový pultík pre dvoch, prípadne si svoj ranný rituál v teplých mesiacoch viete vychutnať aj na veľkej loggii s výhľadom na Váh.
Poslednú časť bytu tvorí kúpelňa s oddelenou toaletou, veľkým walk-in sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a priestorom na umiestnenie práčky a sučičky.
K bytu patrí aj pivnica. V rámci bytového domu sa byt nachádza na 7.podlaží (najvyššie).

Chcete vidieť zvyšné fotografie? Pôdorys? Aké sú mesačné a ročné náklady? Zašlite mi mail a pošlem Vám kompletné informácie k nehnuteľnosti vrátane 17+ fotiek.

Rekonštrukcie


Byt bol kompletne zrekonštuovaný v r.2021. Súčasťou rekonštrukcie bola aj čiastočne menená dispozícia. Vymenili sa kompletne podlahy, elektrické rozvody, svietidlá, interiérové dvere, vstupné dvere za bezpečnostné, byt sa vystierkoval, urobila sa nová kúpelňa a montovala sa nová kuchyňa aj so spotrebičmi.
Bytový dom je taktiež po rekonštrukcii. V r.2013 bol zateplený a boli vymenené aj stupačky. V r.2020 bol v bytovom dome inštalovaný nový výťah.

Lokalita


Sme v centre mesta čo znamená naozaj plnú občiansku vybavenosť. Nákupné centrum, obchody, reštaurácie, úrady a inštitúcie, autobusové zastávky, autobusová stanica, kaviarne a prakticky to všetko máte v dosahu aj bez potreby auta. Aj napriek centru je táto adresa naozaj tichá a pokojná aj z hľadiska mestského ruchu. Ak sa potrebujete poprechádzať, bicyklovať, korčuľovať a pod. môžete tak využiť niekoľko km popri Váhu na to určených.
Len nedávno bolo dokončené ďalšie detské ihrisko hneď vedľa bytového domu. Od krajského mesta Trnava je Sereď vzdialená iba 17 km, Nitra je vzdialená 29 km a od Hlavného mesta Bratislavy je vzdialená 6O km.

Napojenie na rýchlostnú cestu R1 je výborné.



V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 119 900 eur


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju.
Zistite viac informácií u makléra.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Sereďe na ulici Garbiarska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Garbiarska v Sereďe v cene 119.900,- € je o 4.744 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Sereďe. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Sereďe. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Sereďe. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

119.900,- €
Cena nehnuteľnosti 87.000,- € 370.112,- €
55.46 m²
Celková rozloha 41 m² 197.91 m²
55.46 m²
Úžitková plocha 39.25 m² 72 m²

Kontaktujte

Lukáš Mucha

Lukáš Mucha

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421901.. zobraziť +421901758394

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha55.46 m²
Úžitková plocha55.46 m²
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-801743 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny