Krásny a veľký dom pod úpätím Nízkych Tatier vo vyhľadávanej obci Pavč

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
230 m²
606 m²
predaj - Chata
299.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1300x zobrazená v zozname / 96x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom vhodný na bývanie, ale vďaka svojmu charakteru a lokalite je ideálny aj na rekreačné využitie. V dome nie je potrebná žiadna investícia. Predáva sa zariadený, čerstvo vymaľovaný s upravenou a zabehnutou záhradou...pripravený pre nových majiteľov. Nehnuteľnosť poskytuje veľkorysí priestor aj pre veľkú rodinu.

RD je kompletne podpivničený. Nachádza sa tu kotolňa, poľovnícka izba, pivnica, dve izby , kúpeľňa a priestranná chodba ktorá bola využívaná na odkladanie lyží a lyžiarok po lyžovačke.
1.NP tvorí denná časť. Je to veľký a pritom útulný priestor. Tvorí ho otvorená obývačka s krbom a kuchyňa s priestrannou a plne vybavenou kuchyňou. Na tomto podlaží sú ešte dve izby, kúpeľňa s WC a šatník. Izby boli využívané ako detská herňa a pracovňa. Z tohto podlažia je veľmi praktický výstup na priestrannú terasu za domom s umelým trávnikom, elektrickou markízou a osvetlením.
2. NP tvorí nočnú časť. Nachádzajú sa tu dve podkrovné detské izby, spálňa s balkónom z ktorého sú krásne výhľady na tatry, šatník a otvorená chodba s gaučom.

Dom je napojený na všetky IS. Vodovod, elektrinu, plyn aj kanalizáciu. Teplo v dome zabezpečuje plynový kotol. Urobená je aj príprava na tepelné čerpadlo, prípadne sa dá kúriť pecou na tuhé palivo, alebo v prechodných obdobiach teplovzdušným krbom v obývačke.
K nehnuteľnosti prislúcha garáž s elektrickým otváraním brány Hormann, murovaný altánok s grilom zo šamotovej tehly a záhradný domček na náradie.

Obec Pavčina Lehota je vyhľadávaná lokalita turistami, ale aj rodinami ktoré chcú bývať blízko mesta Liptovský Mikuláš. V obci sa nachádza lyžiarske stredisko Žiarce, ktoré má celoročné využitie. V lete bobová dráha v zime skvelá lyžovačka. V okolí obce je veľa možností na turistiku či prechádzok do prírody. Do Jasnej je to autom cca 10 minút, do Liptovského Mikuláša tiež 10 minút. Vďaka blízkosti Demänovskej Doliny + Liptov máte dostupné široké možnosti ako využiť svoj čas strávený na tejto nehnuteľnosti, pre všetky vekové kategórie, všetky druhy športov a záľub.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši

Inzerovaný chatu v Liptovskom Mikuláši v cene 299.000,- € je o 577.868 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši. Rozloha je o 144 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 57.000,- € 399.000,- €
606 m²
Rozloha pozemku 40 m² 3200 m²
230 m²
Úžitková plocha 1 m² 230 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku606 m²
Úžitková plocha230 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_289286267225 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.