Krásny, široký stavebný pozemok na predaj v najvyhľadávanejšej časti m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: neuvedená
713 m²
áno
predaj - Pozemky - bývanie
713,- €
1,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2987x zobrazená v zozname / 215x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

A-W Real Vám ponúka na predaj krásny, široký stavebný pozemok - pre rodinné domy - v najvyhľadávanejšej časti mesta Dunajská Streda. Pozemok má rozlohu 713m2. a je rovinatý.
Šírka je 34 m a dĺžka je 21 m. Pozemok sa nachádza v novovybudovanej štvrti, v slepej uličke. Jedná sa o nový stavebný obvod s novými inžinierskymi sieťami a prípojkami vody, kanalizácie, elektriny a plynu.
V cene pozemku je aj stavebné povolenie na 4-izbový Rodinný dom s rozlohou 160m2 aj s projektovou dokumentáciou.
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, autobusová zastávka, lekáreň aj obchody, nákupné centrá. Lokalita je jednou z najvyhľadávanejších, preto považujem túto ponuku za veľmi lukratívnu.

Cena dohodou!!!!

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku713 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno