Kvalitne zhotovená novostavba rodinného domu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Nová Dedinka
Ulica.: Družstevná
67 m²
2
4
predaj - Rodinný dom - Novostavba
285.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11807x zobrazená v zozname / 410x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj novostavbu priestranného 4-izbového rodinného domu v obci Nová Dedinka. Dom je súčasťou dvojdomu. Cena zahŕňa 2-podlažný dom s obytnou plochou 123,58 m2 a pozemok o výmere 300m2. K dispozícii sú 2 parkovacie miesta na pozemku a terasa s výmerou 24 m2. V spodnej dennej časti sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, technická miestnosť so sprchou a samostatné wc. Vrchná nočná časť je tvorená spálňou so šatníkom, 2 ďalšími izbami, veľkým balkónom do záhrady, kúpeľňa s wc. Vykurovanie a ohrev vody - tepelné čerpadlo zn. Vaillant (zahrnuté v cene), podlahové kúrenie, predpríprava na klimatizáciu a fotovoltaiku. Hliníkové dvere a veľké plastové okná s 3sklom. Postavené z pálenej tehly hr.30cm, zateplenie 20cm. Stena medzi domami zdvojená a bytové jednotky odhlučnené akustickou tehlou. V celom dome dokončené vnútorné omietky a vymaľované. Bonusy zahrnuté v cene (nad rámec holodomu): Hotový obklad v spodnej kúpeľni, chodník zo zámkovej dlažby okolo domu a pre parkovanie áut, dlažba na balkóne a terase 24m2, terénne úpravy, plot. Kompletné dokončenie do štandardu po dohode. Dom sa nachádza v tichej lokalite na slepej ulici s minimálnym pohybom áut a dobrou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny, škola, škôlka, lekáreň, lekár, kostol, zastávka autobusu.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:


Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha67 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky