4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM, NOVOSTAVBA, DUNAJSKÁ LUŽNÁ, 400m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
400 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
379.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4918x zobrazená v zozname / 490x zobrazená detailne / 490x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu, ktorý je súčasťou dvojdomu. Zastavaná plocha rodinného domu je 132m2, úžitková plocha je 93m2. Rodinný dom je murovaný s plochou strechou, predáva sa v stave štandard. Dispozícia domu pozostáva s priestrannej obývacej časti spojenej s kuchyňou, ktorá je vybavená všetkými spotrebičmi, troch nepriechodných izieb, kúpeľne, ktorá je vybavená ako vaňou, tak sprchovacím kútom a samostatné WC. Každé okno je vybavené vonkajšími žalúziami. Rodinný dom má podlahové kúrenie, je vybavený klimatizáciou a tepelným čerpadlom, je zásobovaný vodou z verejného vodovodu, odpadové vody sú odvádzané do verejnej kanalizácie. Na streche domu budú osadené solárne panely. Na pozemku je vlastná studňa, vybudovaná závlaha. Prístup na pozemok je po asfaltovej ceste. Obec Dunajská Lužná poskytuje výbornú občiansku vybavenosť a po novej diaľnici ste v Bratislave za 15 minút. Vrelo odporúčam, treba vidieť. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Prosím, pozrite si aj video:https://youtu.be/kFGAFtgObTs INFO a obhliadky: email: tel.: call centrum:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dunajskej Lužnej

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Dunajskej Lužnej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

379.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
400 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51313 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.