Len u nás !Na predaj romantická chalupka v Tvrdošovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Tvrdošovce
140 m²
845 m²
4
nie
pôvodný
studňa
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
60.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7449x zobrazená v zozname / 850x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Len u nás! Realitná kancelária VASSE REALITY ponúka na predaj 4–izbový rodinný dom, na pozemku s rozlohou 845 m2 v obci Tvrdošovce. Pôdorys je len informatívny. Tento  romantický domček je stavaný v typickom štýle dedinskej  architektúry, zachováva krásne pôvodné prvky starých vidieckych domov. Dom bol postavený  z miešaných materielov . Na našej stránke nájdete 21 fotografii a  virtualnu prehliadku domu  akoby ste boli  osobne na obhliadke .
V celom dome sú zachovalé  pôvodné prírodné materiály a elementy. Čaro domu dodávajú pôvodné drevené  dvojdielne vnútorné skladacie okenice a štýlové menšie  okná ,  okno v komore je zo vzorom ,dvere sú tiež dobové-vonkajšie sú  plné drevené  ktoré sú už len raritou . Dominantou celého domu sú drevené trámové stropy Najsilnejšou stránkou drevených stropov je ich vizuálny efekt, ktorý je nenahraditeľný – vnáša do príbytkov dojem útulnosti, pocit „hrejivej atmosféry“, vôňu a energiu lesa.  Podlahy sú tiež drevené palubovky . Kúrenie je  plynovými gamatkami v 2 miestnostiach , plynový šporák nájdete tiež v dvoch miestnostiach .  Obecná voda je na dvore hneď vedľa studne , v dome nie je zavedená  voda . Dom je vo veľmi zachovalom stave . Má dve samostatné vchody , hrubé steny v lete ochladzujú a v zime udržiavajú teplo .
Dom má typický vidiecky  podlhovastý tvar  s gánkom. Dispozícia domu : komora možno zriadiť kúpeľnu , kuchyňa, 3 izby a samostatná menšia izba .Ak teda uprednostňujete chalupu s dušou a s nádychom  histórie tak pozývam Vás na obhliadku tohto čarovného domu . 

 Dom disponuje inžinierskymi sieťami , elektrika, plyn, vonku je zavedená aj obecná voda vo dvore , vedľa studne. Kúrenie je  plynovými gamatkami. Rozmer pozemku cca 13m x 67 m .
Stojí na pozemku o rozlohe 845 m2. Záhrada je neobrábaná! Sú tu ovocné stromy. Za domom sú hospodárske budovy. Na dvore je miesto na altánok či prístrešok pre auto.

Dedina má kompletnú OV , zdravotné stredisko ,  škola,  škôlka, termálne kúpalisko , železničná stanica , priame spojenie do Bratislavy . Chalupa  čaká na rekonštrukciu  podľa predstáv nových majiteľov. 

Dom sa predáva len na hotovosť nie na úver ani na splátky !

Cena je kompletná s právnym servisom. Poskytujeme kompletný právny servis – úhradu základných poplatkov – overenie + kataster; prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle .

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke . 

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Tvrdošovciach

Inzerovaný rodinný dom vo Tvrdošovciach v cene 60.000,- € je o 59.851 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu vo Tvrdošovciach. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Tvrdošovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov vo Tvrdošovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-20...

Pozícia realitnej ponuky

60.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
845 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
100 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
845 m²
Celková rozloha 18.6 m² 4340 m²
140 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Kontaktujte

Terézia Vassová

Real Happy End s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Real Happy End s.r.o.

Komárňanská ul.24 , Nové Zámky 940 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku845 m²
Zastavaná plocha100 m²
Celková rozloha845 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2039 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.