LESNÝ POZEMOK, BRATISLAVA - DÚBRAVKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Tavarikova osada
2372 m²
nie
nie
nie
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
106.740,- €
45,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

6231x zobrazená v zozname / 343x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj lesný pozemok v katastrálnom území Dúbravka, neďaleko ulice Tavarikova osada. Je umiestnený mimo zastavaného územia obce.

Pozemok je mierne svahovitý s lesným porastom.



Vedú k nemu dve prístupové cesty. Vrchná je nespevnená, využíva ju množstvo ľudí na pešo, aj automobilmi, nakoľko sú v okolí chaty.

Druhá, spodná cesta je asfaltová. Posledných 100m, ktoré vedú priamo k pozemku je nespevnených. V okolí sú rodinné domy.

Rozmery: cca 240 m X 16 m



- Pozemok je možné rozdeliť na polovicu, pričom každá parcela by mala svoj prístup, jedna zo severnej, druhá z južnej strany.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je bez tiarch.

Dohoda možná.



VÝMERA:

2372 m2



CENA:

45,-EUR/m2 + provízia RK





D:

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2372 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sietenie
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky