Lukratívna investičná komerčná nehnuteľnosť v centre mesta Martin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
484 m²
predaj - Obchodné priestory
2.000.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4029x zobrazená v zozname / 297x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj lukratívnu investičnú komerčnú nehnuteľnosť priamo v centre mesta Martin.
Budova má 3. podlažia ,jedno podzemné a dve nadzemné podlažia. Je napojená na všetky inžinierske siete: vodovod, elektrinu, kanalizáciu, plyn. Objekt je po kompletnej rekonštrukcii. Budova je murovaná, zateplená.

Disponuje veľkým dvorom na vlastnom pozemku plocha 897 m2,ktorý môže slúžiť na výstavbu hotela, záhradnej reštaurácie a pod.

Úžitková plocha budovy je 484 m2.V minulosti bola využívaná ako reštaurácia s barom a záhradnou reštauráciou, sídlo komerčnej banky a niekoľkých komerčných poisťovní, tanečná škola. Budova disponuje zaujímavými priestormi rôznych rozmerov, na každom podlaží a pri každom priestore je sociálne zariadenie. K budove patrí 6 vlastných parkovacích miest.
Objekt ponúka rôznorodé využitie: sídlo banky, poisťovní, kancelárske priestory, reštaurácia, tanečná škola alebo čokoľvek iného podľa vašich predstáv. V prípade záujmu vieme vybaviť na kúpu nehnuteľnosti úver pre podnikateľov. K dispozícii ma záujemca u nás aj ďalšie služby: právne, kataster, overovanie podpisov, znalec, prepis energií a pod.

Cena 2 000 000€



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Martine

Inzerovaný obchodný priestor v Martine v cene 2.000.000,- € je o 1.617.756 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Martine. Rozloha je o 168 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Martine.

Pozícia realitnej ponuky

2.000.000,- €
Cena nehnuteľnosti 300.000,- € 2.000.000,- €
484 m²
Úžitková plocha 75 m² 1089 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha484 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046026 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.