Luxusná vila pre milovníkov samoty, BA IV.-Lamač

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Vysokohorská
309 m²
804 m²
3
3
áno
úplne prerobený
studňa
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
979.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

24625x zobrazená v zozname / 987x zobrazená detailne / 486x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj unikátnu vilu s terasami, veľkým pozemkom v chránenej oblasti, krbom, vonkajším bazénom a garážou

Úžitková plocha: 308,6 m2 + 2 x terasa + balkón + bazén + garáž + prístrešok

Zastavaná plocha: 156 m2


Plocha pozemku: 804 m2

Vila pozostáva z 3-4 izieb a 3 podlaží. Ide o modernú atypickú stavbu v prírode mestskej časti Lamač. Dom je riešený minimalisticky a moderne. Stropy výška 3,3 m.

• Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s úložným priestorom, veľkorysé točité schodisko, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, priestranná obývacia miestnosť s krbom prepojená s jedálňou a kuchyňou a s výstupom na vonkajšiu krytú terasu. Kuchynská linka s ostrovčekom je plne vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi zn. Miele
• Na prvom poschodí sa nachádza veľká hlavná spálňa so šatníkom, exkluzívna 25m2 veľká kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC, samostatný šatník.
• Na druhom poschodí sa nachádza priestranná spálňa s terasou a výhľadom na Bratislavu a Rakúsko, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC, s možnosť dobudovať saunu, samostatný šatník

Na pozemku o celkovej výmere 804 m2 sa nachádza vonkajším bazén o rozmere 11 x 3,5 m, priestranná garáž o rozmere 40,84 m2, prístrešok pre 2 autá, parkovanie pre 2 autá pred domom
Dom je vybavený obojstranným krbom, solárnymi panelmi, klimatizáciou, alarmom, kamerovým systémom. Možnosť dostavby výťahu.
Vila je postavená z kvalitných materiálov, technológiou Velox, monolit, liaty betón, masívne zateplenie, veľkoformátové hliníkové okná s izolačným trojsklom, elektrické exteriérové žalúzie, bezpečnostné vchodové dvere, sklenené interiérové dvere, pozemok disponuje vlastnou studňou (80m) a septik
Lokalita Lamač s plnou občianskou vybavenosťou a množstvom príležitostí na využitie voľného času i športových aktivít v prírode (obchody, služby, pošta, banky, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, ihriská, športoviská, MHD, Bratislavský lesný park, kostol, zimný štadión, zdravotné stredisko, Bory Mall, nemocnica Bory Penta Hospitals, Tesco, Hornbach, OBI, Mounfield, Metro), rýchle napojenie na obchvat D4/ R7 a dostupnosť do centra BA.

Vila je tesne pred dokončením. Bližšie informácie:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Lamač na ulici Vysokohorská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Vysokohorská v Bratislave - Lamač v cene 979.000,- € je o 78.240 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Lamač. Rozloha je o 62 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Lamač.

Pozícia realitnej ponuky

979.000,- €
Cena nehnuteľnosti 235.000,- € 979.000,- €
804 m²
Rozloha pozemku 250 m² 1105 m²
309 m²
Celková rozloha 80 m² 309 m²
309 m²
Úžitková plocha 309 m² 1105 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku804 m²
Celková rozloha309 m²
Úžitková plocha309 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteblízko
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-770865 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.