Luxusný rodinný dom (5 izieb, rozloha 313m²) tichá lokalita, jacuzzi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Levanduľová
313.72 m²
375 m²
3
5
áno - 2 autá
úplne prerobený
studňa a vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
799.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

111899x zobrazená v zozname / 5267x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj luxusný rodinny dom. Nachádza sa na Levanduľovej ulici v Bratislave, v blízkosti Lesoparku. Úžitková plocha domu je 313,72m² nachádza sa na pozemku o rozlohe 375m². Dom má dve veľké spojené terasy, balkón, veľkú garáž pre dve autá spojenú s ďalším odkladacím priestorom na bicykle a pod. Ďalšie parkovanie pre dve autá je možné pred garážou za elektricky ovládanou bránou na vastnom pozemku. Dom je tichý, veľmi slnečný, výborné dispozične riešený s pekným výhľadom.

DISPOZÍCIA


(1.P.P): Dispozične zahŕňa: dvojgaráž, kotolňu so stojovňou, schodisko na prízemie, hosťovskú spálňu s manželskou posteľou a s príslušenstvom - kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom.
(1.N.P): Samostatný hlavný vstup do rodinného domu s predsieňou, samostatné WC s umývadlom, centrálne umiestnené točité schodisko deliace prízemie na kuchyňu s jedálňou a obývaciu izbu s výstupom na zadnú terasu.
(2.N.P): Obsahuje centrálne umiestnené točité schodisko na prízemie, tri obytné miestnosti - hlavná nadštandartne veľká spálňa (7.15m x 4.4m) a dve priestranné izby (3.5m x 4.5m), veľkoformátovú kúpeľňu s dvojitou vaňou, veľkým sprchovacím kútom a dvojicou umývadiel v pulte ako aj samostatné WC. Orienrácia obytných miestností je JZ a SV.

V prednej časti pozemku je vybudovaný vonkajší bazén typu jacuzza a fínska sauna pre tri osoby.

V dome boli použité nadštandardné materiály a dom je kompletne zariadený. Kuchyňa je zariadená značkovými spotrebičmi spojená s veľkou kuchyňou, kde je väčší stôl so stoličkami. Kúrenie je podlahové, zabezpečené tepelným čerpadlom, dom je klimarizovaný. Brána je elektronicky ovládaná, vstup je na odtlačok prsta. Dom je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom, ktorý pokrýva všetky vstupy. Bezpečnostná brána ako aj vstupné dvere majú vyššiu ochranu. Okná sú hliníkové s izolačným trojsklom, podlahy kvalitný laminát, kúpeľne a schody mramor. Dom poskytuje luxusné a priestranné bývanie ideálne pre rodinu. V súčastnosti je prenajatý, - vhodný aj ako investícia. Na požiadanie zašleme pôdorysy jednotlivých podlaží. Cena vrátane provízie a všetkých služieb spojených s predajom je 799 000,-€. Pre obhliadky a viac informácii volajte Mgr. Peter Heriban.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL


Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Vieme pomôcť aj s hypotekárnym servisom. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Levanduľová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Levanduľová v Bratislave - Vrakuňa v cene 799.000,- € je o 171.907 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa. Rozloha je o 100 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

799.000,- €
Cena nehnuteľnosti 220.000,- € 848.000,- €
375 m²
Rozloha pozemku 110 m² 953 m²
356.8 m²
Zastavaná plocha 80 m² 356.8 m²
313.72 m²
Celková rozloha 110 m² 953 m²
313.72 m²
Úžitková plocha 1 m² 313.72 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku375 m²
Zastavaná plocha356.8 m²
Celková rozloha313.72 m²
Úžitková plocha313.72 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno - 2
Garážáno - 2 autá
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-31 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.