Luxusný rodinný dom na rekreačné i trvalé bývanie v Čiernom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čierne
Ulica.: Čierne
100 m²
608 m²
3
áno - 2 autá
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
375.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4166x zobrazená v zozname / 496x zobrazená detailne / 496x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Vám exkluzívne ponúka na predaj ojedinelú stavbu rodinného domu v prekrásnej prírode v menej zastavanej časti s dostatkom súkromia a nádhernými výhľadmi v obci Čierne. Rodinný dom je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 717 m2 bol kolaudovaný v roku 2019. Celkové vsadenie stavby je veľmi premyslené a dôsledné, použité sú kvalitné materiály čo je vidieť nie len na stavbe samotnej, ale aj na detailoch, ktoré odrážajú vkus staviteľa.
Vstup na pozemok vedie cez elektrickú bránu do príjemnej záhrady, kde sa nachádza nádherná podzemná, kamenná, klenbovitá vinná pivnica s osvetlením a príjemným sedením, jej strechu pokrýva lúka z nádherných pestrofarebných kvetov rôznych farieb. Na prízemí sa nachádza komfortná garáž pre dve autá, technická miestnosť, tiež samostatná miestnosť kde je umiestnené WC a vaňa. Vstup do domu vedie cez vonkajšie schodište, ktoré je prepojené balkónom z dvoch strán domu a pokračuje do útulného zádveria s priestorom pre odkladanie šatstva i obuvi a pokračuje chodbou. Vpravo je situovaná kuchyňa spojená s obývacím sedením a knižnicou a výstupom na balkón. Veľké okná zabezpečujú nie len svetlosť tohto priestoru, ale aj nádherné výhľady do bezchybnej záhrady i okolitej prírody. Srdcom tohto priestoru sú kvalitné teplovodné kachle. Z kuchyne vedú dvere do miestnosti, ktorá je momentálne využívaná ako pracovňa so samostatným šatníkom. Z chodby oproti vchodu je umiestnená priestranná kúpeľňa spojená s WC, sprchovacím kútom a umývadlom. Vľavo od vchodu sú situované dve samostatné izby.
V podkroví sa nachádza úložný pochôdzny priestor do ktorého sa da dostať po vysúvacom schodišti.

Exteriér: pozemok je oplotený a ponúka dostatok súkromia a oddychu. Atmosféru tohto prekrásneho miesta dotvára vonkajší altán napojený na elektrinu, teplú a studenú vodu. Nachádza sa tu aj šamotová pec. Oddych nájdete taktiež v samostatne stojacej fínskej saune, ktorá je napojená na elektrinu a rovnako ako altán vybudovaná z červeného smreku. Na pozemku sa tiež nachádza domček na náradie.

Technický stav: dom je postavený z červenej tehly, murivo 30 mm + 120 mm zateplenie, strecha hliníková, omietky sú sadrové, stropy sú zateplené 500 mm sklenou vatou, interiérové dvere a zárubne drevené, okná sú bezpečnostné štvorsklá, kľučky na oknách sú uzamykateľné a garážová brána je tepelnoizolačná o hrúbke 60 mm. Všetky drevené konštrukcie v exteriéri z červeného smreku, drevený obklad na fasáde sibírsky smrek, vykurovanie zabezpečené v kotlom s akumulačnou nádobou, elektrický kotol, tiež tuhé palivo, teplovodné podlahové kúrenie, fotovoltaika pre ohrev TÚV+ kúrenie, teplovodné kachle, bleskozvod, obecná voda, odpad vedený do žumpy. Taktiež kamerový systém, alarm, TV satelit, internet zabezpečený lokálnym poskytovateľom.

Nízke mesačné náklady pri 2 osobách 100€/mes.



Cena 375 000€
Ak aj Vás zaujala táto nádherná nehnuteľnosť kontaktujte: PaedDr. Mária Habčáková RSc., tel: ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku608 m²
Zastavaná plocha109 m²
Celková rozloha717 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
KanalizáciaČOV
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno