Znížená cena - Predaj rodinného domu v Čiernom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čierne
Ulica.: Slivkovci
140 m²
713 m²
2
4
úplne prerobený
studňa
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
196.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

40771x zobrazená v zozname / 1462x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent ponúka na predaj nápaditý, práve kolaudovaný rodinný dom v Čiernom pri Čadci postavený na pozemku s nádherným výhľadom o celkovej výmere 1236 m2. Pôvodný rodinný dom bol od roku 2010 postupne kompletne rekonštruovaný vrátane nového krovu, výmeny okien, elektriny, kúrenia, zateplenia i vybudovania kúpeľne a prípravy kúpeľne aj na poschodí. Dom je podpivničený a má dve nadzemné podlažia. V pivnici sa nachádza nádherná klenbovitá miestnosť, ako stvorená pre budúcu vinnú pivničku, garáž a odkladacia miestnosť.
Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba a nápaditá kuchyňa s kachľovou pecou, ktorá ponúka najzdravšiu formu kúrenia sálavým teplom do ostatných miestností. Víziou majiteľa bolo prepojenie útulnej kuchyne, jedálne a obývacej časti. Nachádzajú sa tu tiež dve izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Príjemné schodište vedie do 2. nadzemného podlažia so vstupom do krásneho otvoreného podkrovného priestoru v ktorom sa môže predelením vytvoriť možnosť dvoch spální. Nádherné veľké okná ponúkajú úžasne výhľady do prírody, nakoľko lokalita nie je husto osídlená. Predpríprava kúpeľne a WC dotvára potrebný komfort.
Dom je napojený na elektrinu, vykurovanie pevným palivom kachľovou pecou, možnosť kombinácie s elektrickým kúrením, napojený na vlastnú studňu s odpadom vedeným do žumpy. Príprava pre dve parkovacie miesta treba len položiť dlažbu. Záhrada je rovinatá, slnečná a pripravená pre ďalšie nové nápady budúcich majiteľov.
Náš názor: Krásna lokalita na trvalé i rekreačné bývanie s možnosťou bohatých športových aktivít, neďaleko hraníc s PL. Ideálne pre klienta, ktorý si zariadi dom i záhradu podľa vlastných predstáv a potrieb. Všetky časovo a finančne náročné rekonštrukčné práce už boli dokončené, preto budúci majiteľ za pár dní môže užívať všetky bonusy tohto nádherného domu.
Momentálne prebieha riešenie energetického certifikátu a bude priebežne doplnený.

Cena 196 000€


Ak aj Vás zaujala naša ponuka, neváhajte nás kontaktovať: Karol Vandlik

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čierniach na ulici Slivkovci

Inzerovaný rodinný dom na ulici Slivkovci v Čierniach v cene 196.000,- € je o 108.459 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Čierniach. Rozloha je o 21 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Čierniach.

Pozícia realitnej ponuky

196.000,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
713 m²
Rozloha pozemku 174 m² 2308 m²
523 m²
Zastavaná plocha 43 m² 523 m²
1239 m²
Celková rozloha 86.19 m² 3377 m²
140 m²
Úžitková plocha 53 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku713 m²
Zastavaná plocha523 m²
Celková rozloha1239 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónnie
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VK-268 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.