Materská škôlka/reštaurácia, Dúbravka, REZERVOVANÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Martina Granca
183.8 m²
9
prízemie
áno
holopriestor
áno
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
298.000,- € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 1903x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na predaj lukratívne obchodné priestory vhodné pre reštauráciu alebo materskú škôlku v úspešnom projekte Pekná vyhliadka 2 na ulici Martina Granca v Dúbravke.

POPIS



Skolaudovaný rezidenčný projekt Pekná vyhliadka 2 nadväzuje na skolaudovaný projekt Pekná vyhliadka 1 a ponúka ideálne spojenie mestského bývania a prírody. V bytovom dome sa nachádza 76 bytov ako aj 10 priestorov určených na občiansku vybavenosť v parteri bytového domu.

Dispozícia: obchodné priestory o výmere 183,8 m2sa predávajú v stave holopriestoru s možnosťou dokončenia do štandardu. Pre reštauráciu je okrem iného pripravený zásobovací priestor v suteréne spojený s parterom výťahovou šachtou a odvetranie na strechu domu s veľkou dimenziou. Pre materskú škôlku je k dispozícii aj exteriérová pobytová plocha pre deti. Sú spracované variantné návrhy architektonického riešenia, k dispozícii na vyžiadanie.

Orientácia:
obchodný priestor je orientovaný na JV.

LOKALITA



Koncentrácia existujúcich ale tiež pripravovaných novostavieb v okolí projektu v spojitosti s absenciou predmetnej základnej občianskej vybavenosti v okolí poskytujú pre záujemcov zaujímavú obchodnú príležitosť tak pre zriadenie reštaurácie alebo materskej škôlky.

PARKOVANIE



K dispozícii sú vonkajšie parkovacie miesta ako aj garážové státia.

CENA



Cena obchodného priestoru je 298.000,-EUR bez DPH. Uvedený priestor je možné taktiež prenajať, resp. skombinovať prenájom s budúcim odkúpením.

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Bratislave - Dúbravka na ulici Martina Granca

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Martina Granca v Bratislave - Dúbravka v cene 298.000,- € je o 30.325 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-PV...

Pozícia realitnej ponuky

298.000,- €
Cena nehnuteľnosti 118.000,- € 298.000,- €
183.8 m²
Celková rozloha 75 m² 200 m²
183.8 m²
Úžitková plocha 75 m² 221.35 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha183.8 m²
Úžitková plocha183.8 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí9
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusrezervované
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PV2-02 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny