METROPOLITAN │Krásny 4i rodinný dom so záhradou na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Zákutie
210 m²
236 m²
3
4
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno - 1
áno
prenájom - Rodinný dom
1.300,- €/mes. Energie:
350 € / mes
+350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6413x zobrazená v zozname / 353x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Krásny 4i rodinný dom so záhradou na prenájom

Priestranný 4-izbový rodinný dom pozostáva z troch poschodí. V suteréne sa nachádzajú 2 veľké miestnosti, 2 malé miestnosti a kotolňa. Prízemie disponuje vstupnou halou, obývacou miestnosťou s krbom, kuchyňou vybavenou elektrickým kúrením a kompletne vybavenou spotrebičmi (chladnička, mraznička, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, elektrická rúra, sporák), kúpeľnou so sprchovým kútom a toaletou. Na tomto poschodí je tiež garáž vybavená bránou na diaľkové ovládanie. Na najvyššom poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby, kúpeľňa (sprchovací kút, vaňa, umývadlo, práčka, WC) a terasa.

K domu prislúcha trávnatý pozemok s miestom vhodným na posedenie. Okrem parkovania v garáži, je možnosť parkovania vedľa nehnuteľnosti na vyhradenom mieste.

Cena energií 350€/mesačne sa pripočíta k nájmu.



Tento rodinný dom sa nachádza v tichej, slepej ulici rodinnej lokality s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov, potravín, služieb, reštaurácií či kaviarní.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku236 m²
Zastavaná plocha210 m²
Počet poschodí3
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Krbáno
Klimatizáciaáno