Mezonetový 3 izbový byt Nižná Šebastová v novostavbe blízko Prešova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Nižná Šebastová
podkrovie
3
nie
úplne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18565x zobrazená v zozname / 674x zobrazená detailne / 331x zobrazená detailne tento mesiac

Chcete bývať blízko mesta a zároveň v tichom a kľudnom prostredí plnom zelene? Tak práve pre vás je určený tento krásny 3 izbový mezonetový byt v novostavbe v Nižnej Šebastovej.

PROFI REALITY SABOL exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt v kompletnej rekonštrukcii o rozlohe 78 m². Byt je kúpou okamžite voľný. Nachádza sa na prízemí novostavby bytového domu v Nižnej Šebastovej. K bytu prislúchajú aj vyhradené parkovacie miesta priamo pred bytom, ktoré je možné si dokúpiť, alebo dlhodobo prenajať. Byt je vhodný na vlastné bývanie, ale aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom.


Popis bytu:


Priestor bytu ponúka samostatný vchod priamo z parkoviska, ktoré je uzatvárateľné elektrickou bránou, priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálňu, izbu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Na hornom poschodí je priestor, ktorý momentálne slúži ako sklad, šatník. Náklady sú 110€ vrátane energií / 2 osoby.

Lokalita:


Byt sa nachádza v kompletne občiansky vybavenej lokalite na Slánskej ulici v Nižnej Šebastovej, vzdialenej len pár minút od mesta Prešov. V blízkom okolí je ZŠ, MŠ, lekár, pošta, potraviny, zastávka MHD, detské ihrisko ...

Benefity:


 Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve bez tiarch.
 Jedná sa o novostavbu v kvalitnom prevedení.
 Byt je k dispozícii okamžite po úhrade kúpnej ceny.

 Kvalitná infraštruktúra a vybavenosť.


Vlastné parkovacie miesta s uzavretým vstupom s elektrickou bránou.

Financovanie:


Kúpu bytu je možné financovať z vlastných zdrojov i úverom, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo u nás.
Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality.

SE7BEx


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodiepodkrovie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky