Mijas Costa - Nový development

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Mijas Costa
Ulica.: Mijas Costa
127.66 m²
2
5
áno - 2
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
425.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

164502x zobrazená v zozname / 7547x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Prestížny rezort, ktorý sa nachádza na jednom z najinšpiratívnejších miest na pobreží južného Španielska s výhľadom na známe golfové ihrisko El Chaparral, je rajom, ktorý čaká na objavenie. Tento exkluzívny rezort slúži na vytvorenie rovnováhy medzi vašou mysľou, telom a duchom pod vlažným stredomorským slnkom a zahŕňa luxusný koncept bývania v štýle rezortu, kde sú splnené všetky vaše potreby. Rezort sa nachádza na pobreží Stredozemného mora na pobreží Costa del Sol, ktoré už dlho milujú nároční kupujúci pre množstvo outdoorových aktivít, a má ideálnu polohu v blízkosti niektorých krásnych španielskych pláží s bielym pieskom a je ohraničený golfovým ihriskom. Okrem toho obľúbené mesto La Cala je vzdialené pár minút jazdy, ktoré je známe svojimi kvalitnými reštauráciami a plážami ocenenými Modrou vlajkou.

Tento elegantný projekt situovaný na prominentnom mieste sa môže pochváliť súčasnými architektonickými líniami, ktoré prirodzene zapadajú do prostredia. Úžasné pláže v tejto oblasti sú v dochádzkovej vzdialenosti, čo z nich robí ideálne miesto na vychutnanie si každého aspektu luxusného bývania na pobreží Costa del Sol s klubom zdravia, kúpeľmi a exkluzívnou službou concierge, aby ste zabezpečili splnenie všetkých vašich potrieb.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha133.48 m²
Úžitková plocha127.66 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno - 2
Zariadenienezariadený
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-675895 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.