MODERNÝ - 4i RD 132 m2 blízko Piešťan - Ratnovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Ratnovce
210 m²
588 m²
4
predaj - Rodinný dom - Novostavba
239.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9704x zobrazená v zozname / 838x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj modernú stavbu rodinného domu s velmi príjemnou úžitkovou plochou až 132 m2, postavený na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 588 m2 v novovybudovanej časti obce Ratnovce, v tesnej blizkosti mesta Piešťany. Veľkou výhodou je, že sa jedná o dom v na konci ulice, takže za domom máte už len les čo zaručuje absolútny kľud a ticho.

Technický stav:


Na výstavbu a dokončenie do štádiu holodom boli použité kvalitné materiály. Rodinný dom je postavaný z materiálu Porfix 300 mm a je zateplený polystyrénom EPS 70 o hrúbke 150 mm. Osadené sú kvalitné, antracitové okná s izolačným trojsklom značky Deceunick a takisto aj vstupné dvere rovnakej značky a druhu. V obývacej izbe sú veľké posuvné francúzske okná s východom na záhradu. V ostatných izbách boli takisto použité veľkoformátové okná s výstupom na záhradu, čo umocňuje moderný štýl danej stavby. Škridla bola použitá značky Bramac. Celý dom je vykurovaný pomocou podlahového kúrenia ktoré je pripravené na napojenie na tepelné čerpadlo alebo elektronický kotol. Na vykurovanie alebo ako dekorácia môže slúžiť aj krb, na ktorý je príprava v obývacej izbe. IS k dispozicii sú obecná voda a elektrina. Kanalizácia je riešená formou žumpy / čističky.

Dispozícia:


Dom je veľmi dobre dispozične vyriešený. Je rozdelený na dennú a nočnú časť. Vstupom do domu sa dostávame do dennej časti, konkrétne do vstupnej chodby kde je priestor na vstavanú skriňu a vstup do technickej miestnoti. Ďalej sa dostávame do otvoreného a vzdušného priestoru obývacej izby s jedálňou, priestorom na Učkovú alebo Lkovú kuchyňu a vstupom do kúpelne. Nočná časť domu je takisto tvorená chodbou, ktorá nás vedie do troch rozmerných izieb a druhej kúpelne. Výstup na záhradu je z každej jednej izby a aj z kúpelne pre rýchlu možnosť využitia toalety priamo zo záhrady.

Lokalita:


Rodinný dom sa nachádza vo veľmi kľudnej novovybudovanej časti v obci Ratnovce, vziadelené len 4 minúty od mesta Piešťany. V okolí je množstvo zelene a prírody, nakoľko sa nachádzame v tesnej blízkosti vodnej nádrže Sĺňava. Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť na hlavný ťah do Piešťan a okolitých dedín, vďaka čomu je to len kúsok do kompletnej občianskej vybavenosti. Takisto možnosť rýchleho napojenia na diaľnicu D1

Odporúčanie makléra:


Dom je vhodný pre rodinky ktoré hľadajú kombináciu ticha a rýchlej dostupnosti do mesta Piešťany alebo blízkeho okolia. Vďaka dokončeniu do štádia holodom si nový majiteľ môže dom zariadiť a farebne zladiť podľa vlastných predstáv. Nejedná sa o bežný bungalov a preto si na svoje prídu ľudia ktorí si potrbia na dizajne domu, nakoľko sa jedná o veľmi pekný a moderný projekt.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ratnovciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Ratnovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Pozícia realitnej ponuky

239.900,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 1.350.000,- €
588 m²
Rozloha pozemku 100 m² 7357 m²
210 m²
Zastavaná plocha 42 m² 531 m²
132 m²
Celková rozloha 42 m² 7888 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku588 m²
Zastavaná plocha210 m²
Celková rozloha132 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-799361 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.