Moderný 5izb.B, 86 m2 v Galante

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
86 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 5 a viac izbový byt
188.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10839x zobrazená v zozname / 648x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj moderný 5 izbový byt, 86 m2, v Galante po kompletnej rekonštrukcii v roku 2017. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí. Rozlohu má 86,4 m2 + pivnica 2m2. Orientácia dennej časti je na východ a nočná časť na západ. V byte je klimatizácia, nové rozvody elektriky, vstavaný šatník, kvalitná kuchynská linka z akrilovým povrchom, bezpečnostné dvere, kvalitné parkety a dlažba. Byt sa predáva so zariadením ako vidíte na fotkách, okrem osobných vecí, dekorácie, televízora a kvetov.
Dispozične byt pozostáva z: chodba, kuchyňa čiastočne prepojená z obývačkou, 4x izba (z jednej je aktuálne spravený šatník), kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, samostatné WC. Byt sa nachádza v bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, zateplila sa strecha aj fasáda bytovky . Vymenené boli aj stupačky. K bytu prislúcha pivnica a jeden spoločný úložný priestor. Bezplatné parkovisko pred aj za domom.
Energetický certifikát "C". Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku86 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky