Moderný dvojgeneračný dom v kľudnej lokalite v Nových Zámkoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
336.83 m²
631 m²
2
6
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
435.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

26201x zobrazená v zozname / 2410x zobrazená detailne / 371x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária MyHOME Vám ponúka na predaj dvojgeneračný dom po kompletnej rekonštrukcii s dvomi garážami a obytnou plochou 336,83m2. Dom pozostáva zo suterénu, vyvýšeného prízemia a poschodia. Predáva sa kompletne zariadený. Na dome je všetko dôsledne premyslené, majitelia si dali záležať na jeho pravidelnej údržbe.

Suterén je postavený z plnej červenej tehly, obvodové múry na prízemí sú z kvádru a priečky z plnej červenej tehly. Poschodie bolo dostavené v roku 2015 z hebel tehly. Okná na dome sú kvalitné drevené eurookná (trojsklo), okrem suterénu, tam sa nachádzajú plastové okná. Žalúzie sú na všetkých oknách vonkajšie a na strešných oknách vnútorné. V dome sú nové elektrické, vodovodné, kanalizačné a plynové rozvody, nové radiátory, nové odkvapové rúry, nová strecha 3D šindeľ aj s vymenenými klampiarskymi plechmi. Možnosť parkovania až pre 5 áut na pozemku.

Dom je zabezpečený proti krádeži a vandalizmu, na oknách suterénu sa nachádzajú vkusné mreže. Na dome sa nachádza alarm, ktorý je rozdelený na dva sektory a to na alarm v suteréne a alarm na prízemí. Alarm je napojený na mestskú políciu.

Kúrenie sa nachádza v celom dome vrátane suterénu. Celý dom je vykurovaný plynom, na prízemí sa nachádza aj elektrické podlahové kúrenie. V celom dome sú termostaty, s možnosťou nastavenia automatického kúrenia. Na prízemí a na poschodí sa nachádza silná (5kW) klimatizácia, ktorá dokáže vychladiť celé poschodie.

Záhrada je krásne upravená a vytvára príjemnú atmosféru. Na záhrade sa nachádza altánok 6x6 metrov, kde zostáva posedenie aj s plynovým grilom. Súkromie na pozemku zabezpečuje betónové oplotenie s vysadenými vysokými tujami. Na záhrade je automatická závlaha napojená na vodu zo studne a naprogramovaná robotická kosačka, čo vytvára skoro bez údržbovú záhradu. Nachádza sa tu samostatne stojaca garáž, ktorá sa dá ovládať na diaľku ale aj z druhej garáže, ktorá je priznaná k domu. Na pozemku sa nachádza dom pre psov, ktorý sa dá prerobiť na dielňu a je pletivom oddelený od okrasnej časti záhrady.

Dom pozostáva z nasledovných miestností:


- 6x izba
- 2x kuchyňa s jedálňou
- 2x WC
- 2x kúpeľňa
- Vstupná hala
- Predsieň
- 2x obývačka
- 2x veľká špajza
- Technická miestnosť
- 2xSpoločenská miestnosť
- Letná kuchynka
- Sklad
- Dielňa

Prízemie:


Prízemie domu je navrhnuté architektkou a má rozlohu 123,35m2. Na celom prízemí sa nachádza nábytok navrhnutý na mieru. Pri vstupe do domu sa dostaneme na chodbu, kde sa nachádza priestor na odkladanie topánok a kabátov, schodisko ktoré vedie na poschodie a hliníkové dvere so sklenenou výplňou, ktoré vedú do obytnej časti prízemia. Pri prechode cez dvere sa dostávame do veľkej predsiene, na ktorej sa nachádza zabudovaný odkladací priestor, obrovské zrkadlo a zasklené regály až po strop (sklo bolo špeciálne vyrobené na zákazku v Banskej Bystrici). Z predsiene sa dostaneme do priestrannej kuchyne spojenej s jedálňou, kde sa nachádzajú zabudované spotrebiče, americká chladnička, filtrácia vody, TV, jedálenský stôl a roldor. Vedľa kuchynskej linky sa nachádza veľká špajza. Z predsiene sa ďalej dostaneme do veľkej svetlej obývačky so zabudovaným biokrbom a do spálni s rohovým roldorom a veľkou boxspring posteľou. Za ďalšími dverami v predsieni nájdeme ďalšie dvoje dvere, ktoré vedú do samostatnej vykurovanej toalety a vykurovanej kúpeľni so sprchovým kútom a množstvom odkladacieho priestoru. Za týmito dverami sa nachádza aj schodisko do suterénu domu, popri ktorom je v stene zabudovaný obrovský botník. Na prízemí sa nachádza robotický vysávač, ktorý taktiež zostáva v dome.

Poschodie:


Poschodie má rozlohu 110,90m2. Pri vstupe na poschodie sa ocitneme v priestrannej hale s jedálenským stolom, roldorom a vstupom do všetkých ostatným samostatných miestností. Nachádza sa tu aj výlez na povalu, ktorú je možné využiť aj ako ďalší odkladací priestor. Dvere na toaletu a do kúpeľni sú schované za ďalšími posuvnými dverami, takže nevytvárajú zlý dojem pri spoločnom obede. Všetky dvere, zárubne a nábytok sú vyrobené na mieru z masívu. Nachádza sa tu obývačka, detská izba, pracovňa, spálňa s francúzskym balkónom, kuchyňa so všetkými spotrebičmi, s balkónom a veľkou špajzou, toaleta, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, technická miestnosť s plynovým kotlom značky Viessmann a 100L zásobníkom ohrevu teplej vody.

Suterén:


Do suterénu sa dostaneme buď po schodoch z prízemia, cez garáž alebo cez samostatný vchod z dvora. Suterén má rozlohu 102,58m2 a pozostáva z garáže s montážnou jamou, dielne so zverákom, chodby, skladu, letnej kuchynky, a dvoch spoločenských miestností, kde je možné organizovať oslavy, silvestrovskú party či posedenie s priateľmi. Suterén je taktiež vykurovaný. Podlahy v garáži, dielni a spoločenskej miestnosti sú liate. Nachádza sa tu nový kotol značky Viessmann s prietokovým ohrevom vody, ktorý je servisovaný každý rok originál servisom.

Lokalita:


Dom sa nachádza v kľudnej lukratívnej lokalite, ktorá poskytuje mnoho športových možností. V blízkosti sa nachádza detský park, reštaurácia a 2 minúty autom nákupné centrum.

Dom sa oplatí vidieť a určite si ho zamilujete.



Cena je 449 900€ (zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V cene nehnuteľnosti zabezpečujeme:


- Profesionálne služby certifikovaných realitných maklérov
- Právny servis cez autorizovaného advokáta
- Finančný servis
- Daňové poradenstvo
- Vklad na kataster
- Možnosť vizualizácie poprípade kompletnú stavebnú činnosť
- Potvrdenie o trhovej cene
- Stavebné poradenstvo
- Prepis energií

Tešíme sa na Vás!



TEAM MYHOME REAL ESTATE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nových Zámkoch

Inzerovaný rodinný dom v Nových Zámkoch v cene 435.000,- € je o 606.263 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 154 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 rodinných domov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421919.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Pozícia realitnej ponuky

435.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
631 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
145 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
336.83 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Kontaktujte

Adam  Tomaštík

Adam Tomaštík

hovorím po slovensky I speak english
+421919.. zobraziť +421919133959

MyHOME Real Estate s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MyHOME Real Estate s. r. o.

Podzámska 8427/36, Nové Zámky 940 02

0919.. zobraziť 0919133959 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku631 m²
Zastavaná plocha145 m²
Úžitková plocha336.83 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáiné
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM012 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny