NA PREDAJ: 2 izbový byt v CENTRE MESTA + 2x BALKON + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
Ulica.: Jilemnického
62.1 m²
2
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
74.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3270x zobrazená v zozname / 362x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 2 izbový byt vo výmere 62,10m2 s 2 balkonmi a pivnicou v centre okresného mesta Levice.

Byt je veľký a slnečný, nachádza sa v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Má plastové okná a nové stupačky, inak je v pôvodnom stave, pripravený na renováciu podľa potrieb a nárokov nového majiteľa.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby, kde sa nachádza bytové jadro. Prechádzame cez chodbu doprava do spálne a obývačky - ktorá má aj výstup na jeden z balkonov. Oproti cez chodbu je kuchyňa, ktorá disponuje aj výstupom na ďalší z balkonov.

Kedže sa nachádza v centre mesta, kompletná občianska vybavenosť je len pár minút napešo od bytového domu. Odporúčam! Vhodný je aj ako investícia.

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes. . .


Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Leviciach na ulici Jilemnického

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

74.000,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 117.000,- €
62.1 m²
Celková rozloha 44.99 m² 67.29 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha62.1 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1722 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.