Na predaj 3 izbový byt Martin Košúty

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
predaj - 3-izbový byt
123.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12022x zobrazená v zozname / 1049x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 3-izbový byt Martin, sídlisko Košúty, nachádzajúci sa v zateplenom bytovom dome na siedmom nadzemnom podlaží. Spálňa, obývačka a presklený balkón sú orientované na južnú stranu. Výmera bytu je 67 m2, balkón má približne 5,5 m2. Pri rekonštrukcii bytu bolo urobené nové jadro s novou sanitou, sprchovým kútom a WC, nová kuchynská linka, nové podlahy. Byt sa predáva tak ako je zobrazené na fotografiach, kompletne zariadený nábytkom vrátane elektrospotrebičov.
Na sídlisku Košúty sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, obchody. Dostatočné množstvo parkovacích miest.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 27 trojizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905458.., uveďte číslo ponuky ZR-24...

Kontaktujte

Peter Chrašč

0905458.. zobraziť 0905458925

Peter Chrašč VIGI

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Peter Chrašč VIGI

prevádzka: Thurzova 16/2, Martin 036 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2401004 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny