NA PREDAJ: 3 izbový byt + ŠATNIK + LOGGIA + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
79.59 m²
7
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
105.000,- € dohoda na cene vítaná
Ponúknite vlastnú cenu

1012x zobrazená v zozname / 105x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj VEĽKOMETRAŽNY 3 izbový byt vo výmere 79,59m2 so ŠATNIKOM, LOGGIOU a PIVNICOU v okresnom meste Levice.

Je po rekonštrukcii ako sú: plastové okná, nové rozvody vody, elektriny, odpadu, stierky a maľovky, nové interiérové dvere s obložkami, murované bytové jadro s obkladom, dlažbou a novou sanitou, nové bezpečnostné vchodové dvere, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou.

Dispozične je riešený nasledovne: vchádzame do chodby. Po ľavej strane sa nachádza spálňa, ktorá má aj svoj šatník. Oproti cez chodbu je obývacia časť bytu. Na konci chodby je bytové jadro, kúpelňa so sprchovým kútom a samostatné wc. Naľavo je detská izba a oproti nej cez chodbu kuchyňa s výstupom na loggiu.

Byt je pekný, veľký, slnečný, odporúčam!



V pešej dostupnosti sa nachádza občianska vybavenosť ako: MŠ, ZŠ, garážový dom, zastávka MHD potraviny, kaderníčka, športovisko skate-park, nové, moderné basketbalové ihrisko, aktuálne prebieha výstavba nákupného centra. Kúpou je voľný ihneď.


Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...

Miroslava Babocká


+
Time4dreams



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Leviciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 123.000,- €
79.59 m²
Celková rozloha 59.04 m² 103 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha79.59 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1806 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.