Na predaj 3i bungalov v tichej lokalite obce Bačkovik, Košice - okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Bačkovík
80 m²
925 m²
1
3
nie
verejný vodovod
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
215.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10284x zobrazená v zozname / 676x zobrazená detailne / 390x zobrazená detailne tento mesiac

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj novostavbu moderného 3i rodinného domu, ktorá sa nachádza na veľkom, slnečnom pozemku o výmere 925 m2 v okrese Košice – okolie v obci Bačkovík.


Rodinný dom má úžitkovú plochu 80m2 a dispozične pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, dvoch spálni, chodby a priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom. V každej izbe sa nachádza francúzke okno s malým balkónom, čo krásne presvetlí celý priestor izby.

Celý dom pôsobí veľmi príjemným dojmom, má dobrú dispozíciu aj rozumné umiestnenie na pozemku s orientáciou V-Z, v celom dome je infra kúrenie s termostatom v každej miestnosti, plávajúce podlahy, vstavané skrine, kuchynská linka na mieru s indukčnou varnou doskou a vstavanými spotrebičmi značky Elektrolux. Dom je napojený na obecnú vodu a kanalizáciu a satelitný internet od Antiku.

Nového majiteľa určite poteší, že dom leží na veľkom pozemku, takže je dosť miesta aj na prípadne zväčšenie domu a pozemok je už oplotený s bránkou aj posuvnou bránou.

Dom má aj vlastnú samostatnú prístupovú cestu a kedže sa nachádza na konci ulice nikto iný už cez ňu neprechádza. Z pozemku je výhľad na lesík, neďaleko preteká Rankovský potôčik, takže ticho, relax a čerstvý vzduch bez áut je zaručený.



Výhodou je aj výborná dostupnosť do Košíc, keďže po diaľnici to máte za pár minút, len 6 km od diaľničného privádzača D1 Bidovce..

Obec Bačkovík sa nachádza severovýchodne od Košíc smerom na Michalovce, neďaleko sa nachádza stredisková obec Bidovce, kde nájdete Základnú školu, škôlku, strednú školu, 3x potraviny, poštu, banku, zdravotné stredisko aj lekáreň, teda všetko čo potrebujete k pohodlnému životu. Všetko ostatné vybavíte v Košiciach, ktoré máte vďaka diaľnici vzdialené len na pár minút jazdy autom a budete v práci skôr, ako obyvatelia okrajových mestských častí.

_________________

Cena: 215 000€ vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie.



Ak hľadáte rodinný dom v pokojnej, slnečnej lokalite obklopenej zeleňou s veľkým pozemkom a dobrou dostupnosťou Košíc, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.

_________________

= Akúkoľvek časť tohto textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora.

© 2024 Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. =

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bačkovíkove

Inzerovaný rodinný dom v Bačkovíkove v cene 215.000,- € je o 26.615 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Bačkovíkove. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bačkovíkove.

Pozícia realitnej ponuky

215.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.500,- € 510.000,- €
925 m²
Rozloha pozemku 237 m² 3710 m²
80 m²
Úžitková plocha 60 m² 483.74 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku925 m²
Úžitková plocha80 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónáno - 3
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-804004 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.