Na predaj 4i rodinný dom pri NITRE - Ľudovítová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Ľudovítová
170 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
116.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20868x zobrazená v zozname / 1874x zobrazená detailne / 370x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video ****https://youtu.be/FYgn516aL5k**** a 3D obhliadku ****https://my.matterport.com/show/?m=PdQXg5XUB1P****
TUreality Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Ľudovítová, okr. Nitra. Dom má čarovnú historickú atmosféru, je postavený z nepálenej a pálenej tehly, je v dobrom technickom stave a je ihneď obývateľný. Kúrenie pomocou piecok na tuhé palivo, ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Dom je napojený na elektriku a obecný vodovod, odpad do žumpy. Dom dispozične: chodba, kuchyňa, 4 izby, kúpeľňa s WC. Pozemok je rovinatý, s celkovou výmerou 580 m2. Na pozemku sa nachádza garáž a hospodárske budovy. Lokalita v ktorej sa dom nachádza ponúka kľud a množstvo zelene a výbornú dostupnosť do neďalekej Nitry (10 min. autom) Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ľudovítovej

Pozícia realitnej ponuky

116.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 599.990,- €
170 m²
Rozloha pozemku 80 m² 7300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku170 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49109 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.