Na predaj 7 izbový rodinný dom v Nových Zámkoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
346 m²
403 m²
1
7
áno - 3 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
305.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

19879x zobrazená v zozname / 1607x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária MyHome Vám ponúka na predaj 7 izbový rodinný dom v lukartívnej lokalite v Nových Zámkoch. Dom má zastavanú plochu 115,5m2, úžitkovú plochu 346m2 a výmera pozemku je 403m2. Dom je odizolovaný a postavený z tehly. Skolaudovaný bol v roku 1975. K domu prislúcha veľká terasa s prístreškom, samostatne stojaca garáž o veľkosti 36m2, dvojgaráž v suteréne a skleník. Na prízemí sa nachádzajú drevené zdvojené okná, na poschodí sú hliníkové okná, na všetkých oknách sa nachádzajú vonkajšie hliníkové žalúzie, vchodové dvere do domu sú taktiež hliníkové. Dom je zateplený a pokrytý hliníkovou a keramickou krytinou. Strop v suteréne je železobetonový, na prízemý je strop monolitický betonový. V suteréne sa nachádza rozvod vody, elektriny, plynu a kanalizície.

Prízemie:


Pri vstupe do domu vojdeme do veľkej predsieni, po pravej strane sa nachádza šatník s rolldorom, ktorý je možné využiť aj na iné účely a samostatná toaleta. Z predsiene sa vchádza do kuchyne s jedálňou s výhľadom do záhrady a so špajzou, v ktorej sa nachádzajú dvere s výstupom do záhrady. Z predsiene sa ďalej dostaneme do veľkej priestrannej, svetlej obývačky, v ktorej sa nachádza krásny otvorený krb a veľké francúzske okno s výstupom na terasu. Z obývačky je vstup do izby, v ktorej sa nachádza veľké okno zo štyroch častí, čo zabezpečuje svetlosť miestnosti. V tejto izbe sa nachádza aj klimatizácia. Vstup do suterénu a na poschodie je oddelený dverami, takže schody nevytvárajú rušivý dojem v obývačke. V obývačke a na chodbe sa nachádza mramorová podlaha, v izbe sú kvalitné parkety z bukového dreva. Kúrenie na prízemí je ústredné.

Poschodie:


Na poschodie sa dostaneme po schodoch s nášlapnou vrstvou z tvrdého dreva. Vstup do všetkých miestností je z veľkej predsiene, v ktorej sa nachádza svetlík na strope a plávajúca podlaha. Nachádza sa tu kuchyňa, kúpeľňa a tri veľké izby, jedna orientovaná do záhrady a dve s výhľadom na ulicu. Jedna z izieb orientovaná na ulicu je predelená na dve časti stenou z matného skla, čo vytvára možnosť využitia jednej izby aj ako dve samostatné izby, nakoľko sa okná nachádzajú v oboch častiach, v tejto izbe sa nachádza plávajúca podlaha. V ďalšej izbe sa nachádzajú bukové parkety a výstup na veľký balkón. V izbe orientovanej do záhrady sa nachádza korková podlaha. Vo všetkých izbách sú veľké hliníkové okná zo štyroch častí a vonkajšie hliníkové žalúzie. Steny v izbách zdobia vkusné tapety. Z predsieni sa ďalej dostaneme do veľkej kúpelne s vaňou, wc a dvomi smaltovými umývadlami. Kúpeľňa disponuje aj plynovým prietokovým kotlom. Na poschodí sa nachádza aj priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou v tvare "L" so zabudovanými spotrebičmi a americkou chladničkou značky LG. Zabudovaná mikrovlnka a elektrická rúra sú zančky BOSCH, umývačka riadu je značky SIEMENS a nachádza sa tu aj elektrický sporák s digestorom. Výhľad z kuchyne je do záhrady.

Suterén:


Keď zídeme do suterénu ocitneme sa v pristrannej miestnosti, v ktorej sa nachádza ústredné kúrenie, radiátor a krb. Nachádzajú sa tu dvoje uzamykateľné dvere, z ktorých jedny vedú do dvojgaráže, skladov, dieľne a kotolne s plynovým kotlom ústredného vykurovania. Cez druhé dvere sa dostaneme do relaxačnej časti, ktorá si ale vyžaduje rekonštrukciu. Nachádza sa tu malý bazén, sauna, sprchový kút a vaňa. Z tejto časti vedú dvere aj do záhrady.

Pozemok:


Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž, predzáhradka, skleník s možnosťou využitia ako zimná záhrada a veľká terasa. Celý pozemok je oplotený, na prednej časti pozemku sa nachádza brána na diaľkové ovládanie.

Cena je 305 000€ (zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)
V prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

Ako realitná kancelária zabezpečujeme:



- Profesionálne služby certifikovaných realitných maklérov
- Právny servis cez autorizovaného advokáta
- Finančný servis
- Daňové poradenstvo
- Vklad na kataster
- Možnosť vizualizácie poprípade kompletnú stavebnú činnosť
- Potvrdenie o trhovej cene
- Stavebné poradenstvo
- Prepis energií

Nebojíme sa Vašich vysokých nárokov, hravo si poradíme s každou jednou Vašou požiadavkou. Našim klientom ponúkame pokoj a absolútnu istotu pri kúpe a predaji ich nehnuteľností. Naši klienti sa môžu spoľahnúť, že dostanú kvalitné služby a budú odchádzať od nás spokojní a s úsmevom na tvári.

Tešíme sa na Vás!


Team MyHOME.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nových Zámkoch

Inzerovaný rodinný dom v Nových Zámkoch v cene 305.000,- € je o 761.344 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 163 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 rodinných domov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421919.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Pozícia realitnej ponuky

305.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
403 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
115 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
346 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Kontaktujte

Adam  Tomaštík

Adam Tomaštík

hovorím po slovensky I speak english
+421919.. zobraziť +421919133959

MyHOME Real Estate s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MyHOME Real Estate s. r. o.

Podzámska 8427/36, Nové Zámky 940 02

0919.. zobraziť 0919133959 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku403 m²
Zastavaná plocha115 m²
Úžitková plocha346 m²
Počet poschodí1
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazéninteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM010 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.