Na predaj chata pod lesom v Drietome

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Drietoma
80 m²
4470 m²
2
3
studňa
230V
predaj - Chata
95.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

37954x zobrazená v zozname / 3861x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka exkluzívne na predaj dvojpodlažnú chatku (drevostavbu),postavenú v roku 2010, ktorá je v obklopení nádhernej prírody, ktorá je priamo pod lesom a ponúka výnimočné výhľady. Chata sa nachádza na svahovitom pozemku o výmere 4470 m² a vedie k nej lesná cestička. Dispozične pozostáva zo vstupnej verandy, kuchyne spojenej s obývačkou, kde je rozkladací gauč a kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Na druhé poschodie vedú drevené schody, kde sú dve spálne so šiestimi miestami na spanie a veľká terasa. V chatke je elektrika, voda zo studne a žumpa. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler a vykurovanie - kachle na pevné palivo. Sú tam plastové okná a laminátová podlaha alebo dlažba. Chatka je kompletne zariadená so spaním pre 8 osôb.
Nachádza sa 3 km od obce Drietoma a 5 km od obce Horná Súča, kde je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti je autobusová zastávka. Prenajímanie cez RBNB by bola výhodnou investičnou príležitosťou. Voľná je ihneď. Cena 95.000€, nedá sa financovať cez hypotekárny úver.

Miroslava Kováčová


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Drietome

Inzerovaný chatu v Drietome v cene 95.000,- € je o 17.715 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Drietome. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Drietome.

Pozícia realitnej ponuky

95.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 345.000,- €
4470 m²
Rozloha pozemku 266 m² 4470 m²
80 m²
Úžitková plocha 22 m² 235 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4470 m²
Úžitková plocha80 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1900 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.