Na predaj dvojgeneračný rodinný dom s dvomi úplne novými garážami v Ri

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
230 m²
210 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2218x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj starší, poschodový, dvojgeneračný rodinný dom na menšom pozemku, ale s dvomi úplne novými garážami s prístupom priamo z dvora. Dom sa nachádza v mestskej časti Tomášová, v tichej ulici. Zastavaná plocha domu je cca 115 m2 na pozemku s 210 m2. K tomu budú patriť na konci dvora dva veľké garáže s pozemkami.
Dom je v prípade potreby obývateľný aj hneď, po menších rekonštrukčných prácach, ale ideálny je aj na úplnú vnútornú aj vonkajšiu rekonštrukciu, aj pre dve samostatné rodiny s dvomi oddelenými vchodmi. V prípade potreby sa ďalšie obývateľné priestory dajú vytvoriť aj v podkroví, pod zdravou strechou, kde v súčasnosti je vytvorená rozsiahla povala. Na susednom pozemku sa v nasledujúcich mesiacoch budú stavať moderné rádové garáže, z ktorých dve budú patriť k tejto nehnuteľnosti a budú sa otvárať priamo z dvora, za domom.
Cena nehnuteľnosti a garáží je dohodou. Pre viac informácií, prípadne pre dohodnutie obhliadky volajte na uvedené tel.číslo.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rimavskej Sobote

Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rimavskej Sobote.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku210 m²
Zastavaná plocha115 m²
Úžitková plocha230 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047154 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.