Na predaj je záhradná chata s pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
2607 m²
neuvedené
predaj - Chata
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

8385x zobrazená v zozname / 687x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pokojné miesto na oddych a relax v prírode? Chceli by ste si vychutnať čerstvé ovocie a zeleninu z vlastnej záhrady? Máte radi včely a chcete sa venovať včelárstvu? Ak áno, máme pre vás skvelú ponuku!

TUreality vám predstavuje záhradnú chatu s pozemkom o rozlohe 2.607 m2, ktorá sa nachádza v Martine, v časti Záturčie. Ide o peknú chatu s elektrinou a studňou, ktorá je ľahko dostupná autom po poľnej ceste. Pozemok je svahovitý a rozdelený na viacero úrovní, kde si môžete pestovať rôzne plodiny, mať vlastný včelín, alebo si len užívať zeleň a výhľad na okolie.

Táto ponuka je vhodná pre každého, kto hľadá únik z mesta a chce si vytvoriť svoj malý raj na zemi. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte ma na mail: alebo na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2607 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52661 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.