NA PREDAJ KRÁSNY 3-IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII V TOP LOKALI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Hrádok
65 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11833x zobrazená v zozname / 739x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V PONUKE TUreality môžete nájsť perfektne prerobený 3-izbový byt so zariadením, balkónom, 2x pivnica + záhradka vo vyhľadávanej lokalite Liptovského Hrádku.
Odpadajú náklady, starosti a povolenia pri rekonštrukcii a hlavne čas...!
____________________________

▶ POZRITE SI VIRTUÁLNU 3D PREHLIADKU BYTU :


(skopírujte si túto adresu a vložte do prehliadača)
____________________________
-►►► https://my.matterport.com/show/?m=sE73UHk1b83 ◄◄◄-
____________________________
▶ Byt o celkovej výmere 64,96 m2 je na 1. poschodí v TOP lokalite mesta Liptovský Hrádok, pri Poliklinike, ZŠ, Gymnáziu a parku "Hrádocké arborétum".
Bytový dom prebehol rekonštrukciou, kde boli menené plastové okná, nové zateplenie, rekonštrukcia strechy, odkvapov, bleskozvodu, nový vchod s dorozumievacím zariadením, balkóny, osvetlenie spoločných priestorov, vymenené stúpacie vedenia. Absolútne bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.
K bytu prislúcha 2x pivnica na prízemí, veľký balkón s výhľadom do parku, k dispozícii je pri bytovom dome aj záhradka-políčko na pestovanie zeleniny. Pri bytovom dome sa nachádza dostatok zelene.

____________________________
▶ Naozaj veľmi pekný byt pozostávajúci z obývacej izby spojenej s kuchyňou a chodbou, dvoch izieb, kúpeľne s WC nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou. Praktická zmena dispozičného riešenia, nová kúpeľňa a WC s dlažbou a sanitou, nové rozvody elektroinštalácie a vody. Nové omietky v celom byte, znižované stropy novým osvetlením, laminátové podlahy. Odhlučnená stena od susedov. Interiérové dvere so zárubňami z masívu + vchodové - bezpečnostné dvere. Plast. okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu -iz. dvojsklo.
▶ V cene bytu je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, el. rúra a indukčná doska, chladnička s mrazničkou, digestor, vstavané skrine typu Rolldor (spáleň, 2x chodba).

____________________________
▶ IS: Elektrina, ver. vodovod, kanalizácia, vykurovanie panelovými radiátormi diaľkovo v kúpeľni podlahové kúrenie, centrálny zmäkčovač vody, TÚV - el. bojler, opt. internet.

Energetický certifikát "B".



____________________________
▶ Náklady: zálohové platby za správu 154,-€ vrátane upratovania spol. priestorov + elektrina 50,-€. Orientácia bytu: všetko na západ, spáleň na sever. Bezproblémoví susedia.

____________________________
▶ V okolí dokonalá kompletná občianska vybavenosť: ZŠ, MŠ, SŠ, obchody, zdravot. stredisko, športoviská, reštaurácie, zástavka MHD, detské ihriská...

____________________________

▶ OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky