Na predaj moderná modulová stavba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
49 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
39.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28728x zobrazená v zozname / 1639x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video domu: +++++ https://youtu.be/jdxGkw8ahUk +++++ Exkluzívne iba i nás! TUreality vám ponúka na predaj modernú modulovú stavbu o rozlohe 49 m2.
Konštrukcia stavby je z vysokokvalitného oceľového skeletu z uzavretých profilov a vonkajších stien zo sendvičových panelov PIR. Má vysoké teploizolačné vlastnosti a je vhodná na celoročné bývanie.
Dispozične pozostáva zo spálne, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom a kuchyne s obývačkou. Modulová stavba je novozriadená s kompletnými rozvodmi vody, elektriny a odpadu. Má plastové okná, plávajúcu podlahu, interiérové dvere a zárubne, v kúpeľni je bojler, kuchyňa zariadená so vstavanými spotrebičmi a v obývačke sú k dispozícii krbové kachle a elektrický radiátor. V cene je zahrnutá žumpa.
Predáva sa kompletne so zariadením, cena zahŕňa prepravu. Modulová stavba sa predáva bez pozemku a je potrebné jej premiestnenie. Modulová stavba je ihneď k nasťahovaniu. Momentálne sa nachádza v obci Dražkovce pri Martine.
Viac informácií Vám radi poskytneme na alebo na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

39.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 700.000,- €
49 m²
Rozloha pozemku 49 m² 3716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku49 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51229 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny