Na predaj nádherný rodinný dom v Prievidzi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Nezábudková
220 m²
300 m²
predaj - Rodinný dom
263.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3570x zobrazená v zozname / 311x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový trojpodlažný rodinný dom v meste Prievidza. Rodinný dom sa nachádza v tichej a veľmi vyhľadávanej lokalite v meste Prievidza .
Dom prešiel vkusnou rekonštrukciou, ktorá zabŕňala zateplenie , výmenu izolácie strechy, nové plynové kúrenie , na prízemí a poschodí plávajúca podlaha. . V kúpeľniach obklad, sprchový kút, vaňa, WC, umývadlo so skrinkou.
Dispozícia domu: prízemie garáž, kotolňa, práčovňa, pivnice, technická miestnosť.
Na prvom poschodí je chodba, obývacia miestnosť so vstupom na terasu, kuchyňa, kúpeľňa

Druhé poschodie kúpeľňa č.2, šatník, 3 spálne.


V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny. Bezproblémové parkovanie v garáži, alebo pred garážou vo dvore.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prievidze na ulici Nezábudková

Inzerovaný rodinný dom na ulici Nezábudková v Prievidze v cene 263.900,- € je o 77.190 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Prievidze. Rozloha je o 35 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prievidze.

Pozícia realitnej ponuky

263.900,- €
Cena nehnuteľnosti 24.900,- € 319.900,- €
300 m²
Rozloha pozemku 3 m² 3410 m²
220 m²
Úžitková plocha 1 m² 500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku300 m²
Úžitková plocha220 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300044943 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.