Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Horné Otrokovce
12000 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Chata
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

15842x zobrazená v zozname / 1140x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka unikátnu nehnuteľnosť, poľovnícku chatu pod lesom na krásnom pozemku o výmere viac ako 12000 m2. Pozemok je upravovaný, kosený, vysadení stromami a je oplotený. Na pozemku je funkčná broková strelnica. Nehnuteľnosť sa nachádza v katastri obce Horné Otrokovce. Inžinierske siete: Chata je napojená na elektriku, voda je zabezpečená zo studne a odpad je riešený žumpou. Vykurovanie je riešené centrálnym krbom na drevo a prieduchmi do všetkých obytných miestností. Budova je kompletne zariadená s možnosťou ubytovania pre 15 osôb. Vonkajší krb s nadštandardnou prekrytou terasou a kompletným vybavením ku grilovačke. Zastavaná plocha je 84 m2, kde vrchné poschodie tvoria 4 samostatné izby v strednej časti sa nachádza hosťovská izba, príručný sklad a samostatné WC. V spodnej časti sa nachádza pred sieň, hosťovská izba prepojená s kuchyňou s kompletným vybavením a barom, taktiež kúpeľňa s dvomi WC, veľká komora a priestranná terasa. Objekt je podpivničený s potrebným vybavením k prevádzkovaniu chaty. K chate vedie asfaltová a spevnená cesta. Autom je prístup až na pozemok kde môžete parkovať. Nehnuteľnosť sa nachádza od Hlohovca 10 minút autom, od Piešťan 15 minút a k najbližšej diaľnici je to iba 16 minút.
Ak hľadáte miesto na relax a pokoj od každodenného mestského zhonu, stresu a náhlenia, je to práve toto miesto, ako stvorené pre vás.
Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku a viac informácií ma kontaktujte na tel. č. , alebo





Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Horných Otrokovciach

Podrobné informácie

Rozloha pozemku12000 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51388 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.