Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
262 m²
2221 m²
áno
áno
áno
predaj - Vila
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6385x zobrazená v zozname / 539x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinnú vilu nachádzajúcu sa na konci tichej ulice, ktorá Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.

Vila o rozlohe 262 m2 bola kolaudovaná v roku 2016, má 5 izieb, 2 kúpeľne, samostatnú kuchyňu a 64 m2 priestrannú zimnú záhradu.
(pôdorys k dispozícii na vyžiadanie)

Súčasťou tejto nehnuteľnosti je taktiež 5x garáž, 2x záhradné posedenie (terasa) a krytý samočistiaci bazén s filtráciou na slanú vodu.

Veľkou devízou tejto ponuky je krásne upravený pozemok so závlahou o rozlohe 2221 m2, ktorý je rozdelený na dve časti a tak svojmu novému majiteľovi zabezpečí možnosť realizácie podľa vlastných predstáv ale aj dostatok miesta pre oddych a relax.

Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. O vykurovanie a ohrev vody sa stará tepelné čerpadlo, ktoré zároveň znižuje aj celkové prevádzkové náklady. Každá miestnosť má možnosť samostatnej regulácie teploty. V dome sa nachádza taktiež aj klimatizácia.

VÝHODY :


- tichá ulica a súkromie
- okrasne upravený veľký pozemok 2221 m2
- výborná dostupnosť na diaľnicu (15min) alebo na Záhorie (25min)
- tepelné čerpadlo znižujúce náklady
- krytý bazén

LOKALITA :


Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych. Na skok od tejto nehnuteľnosti sa nachádza aj golfové odpalisko.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane pezinského vinobrania alebo vínnej cesty, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta ako škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO), nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, wellness štúdiá a fitness centrá.

CENA v realitnej kancelárii na vyžiadanie.



Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.



© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja vily v Pezinku

Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha vily v Pezinku.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2221 m²
Zastavaná plocha352 m²
Celková rozloha2221 m²
Úžitková plocha262 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-47-12 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.