Na predaj rodinný dom s možnosťou okamžitého bývania, Nedožery - Breza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Nedožery-Brezany
120 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8286x zobrazená v zozname / 1208x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v malebnom prostredí obce Nedožery - Brezany, v časti Brezany, len kúsok od okresného mesta Prievidza.
Tento samostatne stojaci, tehlový dom z 60. rokov sa nachádza na pozemku o rozlohe 1000 m2 s vlastnou studňou. V dome sú zavedené dva samostatné satelity s optickými káblami. Svojím šarmom a možnosťou úprav podľa vlastných predstáv predstavuje ideálny priestor pre pohodlné bývanie. Dom disponuje dvoma nadzemnými podlažiami a čiastočne aj s podpivničeným.
Prvé nadzemné podlažie ponúka vstupnú verandu, toaletu, chodbu, kuchyňu, obývaciu izbu, spálňu a kúpeľňu, zatiaľ čo druhé nadzemné podlažie tvorí jedna izba a povalové priestory. Dom je momentálne v pôvodnom stave, no už vyprataný a vykurovaný plynovým ústredným kúrením, čím je pripravený na nový začiatok.
K nehnuteľnosti patria aj doplnkové stavby na pozemku, konkrétne murovaná garáž s montážnou jamou, hospodárska budova a skleník, čo vytvára ideálny priestor pre rôzne možnosti využitia.
V prípade záujmu o obhliadku a podrobné informácie neváhajte kontaktovať skúseného makléra na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailovej adresy Táto nehnuteľnosť je pripravená pre nových majiteľov, ktorí si vytvoria svoj vlastný príbeh v tomto útulnom domove.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nedožery-brezanoch

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 24.900,- € 319.900,- €
120 m²
Rozloha pozemku 3 m² 3410 m²

Kontaktujte

Juraj Bobok

0948144.. zobraziť 0948 144 452

TUreality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TUreality s.r.o.

Hálkova 2761/33, Žilina 010 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52103 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.