Na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom, Michal nad Žitavou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Michal nad Žitavou
3
studňa a vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
78.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10479x zobrazená v zozname / 1256x zobrazená detailne / 341x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej lokalite v obci Michal nad Žitavou.
Dom je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Postavený bol v 60.tych rokoch z tehly.

Dispozičné riešenie: vstupná veranda, 2 nepriechodné izby, obývačka, priestranná kuchyňa so špajzou, kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť.

K domu prislúcha veľkorysý pozemok o výmere 15á. Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa s komorou, vínna pivnica, studňa..

Kúrenie je ústredné plynovým kotlom, možnosť kúrenia aj na tuhé palivo. Voda je obecná. Odpad je riešený zatiaľ do žumpy, kanalizačná prípojka sa nachádza pred pozemkom.

Strecha je pôvodná, v dobrom stave. Okná sú po výmene plastové.


Cena: 78.000


________________________________________________________________________________________________________________________
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Michale nad Žitavou

Podrobné informácie

Počet izieb3
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-779436 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny