Na predaj rodinný dom, širšie centrum, Nová Baňa, okr. Žarnovica

Prečítajte si viac o lokalite
Nová Baňa
Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Nová Baňa
Ulica.: Májová
101 m²
496 m²
2
4
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
139.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5724x zobrazená v zozname / 756x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka !

Pokiaľ preferujete kúpu rodinného domu vhodného na rekonštrukciu podľa vlastného vkusu, máme pre Vás výbornú ponuku v meste Nová Baňa, okr. Žarnovica. Rodinný dom je lokalizovaný v širšom centre, napriek tomu poskytuje dostatok súkromia v pokojnej lokalite. Určite oceníte nádherný výhľad na mesto a do okolitej prírody, keďže sa nachádza na kopci nad mestom.

Rodinný dom bol postavený v roku 1958, je vo výbornom, udržiavanom technickom stave. Obvodové múry sú z kvádra, všetky priečky z pálenej tehly. Strecha valbová, krytina škridla. Majitelia realizovali výmenu plastových okien s vnútornými žalúziami a vstupných dverí. Podlaha kombinovaná – drevo a betón.

Napojenie na inžinierske siete - elektrická energia (220 / 380 V), plyn, mestský vodovod, kanalizácia. Vykurovanie je kombinované, možnosť využitia elektrickej energie, plynu alebo pevným palivom – drevom, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom.

Dispozičné riešenie: na prízemí je vstupná chodba, dve samostatné izby, v ktorých sa nachádzajú dve keramické pece, kuchyňa, komora a kúpeľňa s WC. Pod schodiskom je skladový priestor, ktorý poskytuje možnosť prepojenia s pivnicou umiestnenou v suteréne domu.
Na poschodí je chodba so vstupom do dvoch izieb, jedna z nich má výstup na balkón a tri povalové priestory, ktoré umožňujú po rekonštrukcii využitie pre úložné priestory, šatníky alebo ďalšie sociálne zázemie.

V zadnej časti domu je vstup do pivnice s výmerou 34 m2, ktorá sa používa na skladovanie dreva, zeleniny a ovocia.

Zastavaná plocha domu predstavuje 101 m2, rovnakú výmeru je možné využiť aj na poschodí. Rozloha pozemku je 496 m2, charakter – mierny svah, vysadený trávou a ovocnými stromami, dostatok miesta aj na úžitkovú záhradu na pestovanie zeleniny.

Mesto Nová Baňa poskytuje svojím obyvateľom kompletnú vybavenosť, ktorú potrebujú k pohodlnému bývaniu, má výborné napojenie na rýchlostnú cestu R1, disponuje pamätihodnosťami, krásnou okolitou prírodou Štiavnických vrchov a rieky Hron, prírodnými rezerváciami, náučnými chodníkmi, možnosťami aktívneho oddychu a rekreačného využitia v lete i v zime.

Energetický certifikát nie je k dispozícii.



V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku496 m²
Zastavaná plocha101 m²
Celková rozloha202 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektnie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky