Na predaj rodinný dom v obci Kláštorpod Znievom s veľkým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Kláštor pod Znievom
149 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
309.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5374x zobrazená v zozname / 496x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám ponúka na predaj šikovne riešený rodinný dom vo vyhľadávanej obci Kláštor pod Znievom. Rodinný dom so zastavanou plochou 149 m2 sa nachádza na južne orientovanom pozemku s peknou veľkou záhradou.Dispozične dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží, pričom na prízemí sa nachádza: obývačka, kuchyňa, kúpeľňa s infrasaunou, samostatná toaleta, pracovňa, chodba, garáž so vstavaným úložným priestorom a vsunutá terasa. Podkrovie zahŕňa spálňu so vstavaným šatníkom, detskú a hosťovskú izbu, kúpeľňu s vaňou a toaletou, chodbu, sušiareň, schodište a balkón.
Konštrukčný materiál je tehla so vzduchovou izoláciou. Strešná krytina je Bramac s alpským posypom. Kúrenie je kombinované - elektrika, plyn, pevné palivo.
Dom bol postavený v roku 2004 a v roku 2018 prešiel dodatočnou rekonštrukciou. V roku 2022 bolo robené podlahové infra - kúrenie v obývacej izbe a zateplenie domu. Dom je napojený na fotovoltaiku o výkone 6,2kW s lifePO4 batériou.

Celková rozloha pozemku je 2377 m2.



Rodinný dom sa nachádza v tichej časti obce s dobrou občianskou vybavenosťou. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac informácii, alebo v prípade záujmu o obhliadku, ma kontaktujte na mail: alebo na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kláštore pod Znievom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Kláštore pod Znievom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

309.999,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 700.000,- €
149 m²
Rozloha pozemku 49 m² 3716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku149 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51331 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.