Na predaj slnečný stavebný pozemok vhodný pre Chalupu/RD len 40 km od

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Chorváty
1386 m²
áno
predaj - Pozemky - bývanie
34.900,- €
25,18 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2200x zobrazená v zozname / 266x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

PEV-103-1 Hľadáte pozemok v okolí Košíc na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v krásnom a pokojnom prostredí? Možno ste ho práve našli... v krásnej lokalite obce Chorváty neďaleko Košíc

So súhlasom majiteľa Vám Exkluzívne ponúkame na predaj pekný a slnečný stavebný pozemok o celkovej rozlohe 1386m2 (cca. š.16m/d.90m) vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v pokojnej a tichej obci Chorváty, ktorá leží v blízkosti maďarských hraníc. Prístupnosť z Košíc autom iba 40 minút plynulou jazdou, z Moldavy nad Bodvou iba 15km a cca. 13 minút jazdy.

Na pozemku sa nachádzajú už hotové základy domu 7,4m x 10,8m, základy altánku, hosťovský domček pre 6 ľudí kompletne vybavený ( prízemie: 2x poschodová posteľ, stôl s lavicou, kuchynka s chladničkou; otvorené podkrovie s posteľou pre dvoch ľudí) a barový domček s posedením pre 8 ľudí s kompletne vybaveným výčapným pultom a skladovým priestorom. Medzi nimi je umiestnená vonkajšia terasa s grilom a posedením.
Oba domčeky sú drevostavby pripojene na elektrinu. Postavené boli pred cca 10 rokmi, vyžadujú si už základnú údržbu z exteriérovej časti.
V predajnej cene je zahrnutý aj projekt domu (projekt k dispozícii pri obhliadke nehnuteľnosti).

Pozemok je mierne svahovitý/skôr rovinatý s asfaltovou prístupovou cestou. Priamo na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230V), studňa a príprava na žumpu. Pri pozemku sa nachádza plynový rozvod, možnosť zriadenia prípojky.

- Prístupová cesta: asfaltová
- Terén: mierne svahovitý
- Umiestnenie Elektriny: na pozemku
- Vodovod: na pozemku
- Žumpa: príprava v základoch domu
- Umiestnenie Plynu: pri pozemku

Výhody: Obec je pokojná, bez neprispôsobivých občanov, v cene zahrnutý projekt domu, slnečný pozemok, pekný výhľad, tiché prostredie, krásna príroda, turistika, cykloturistika, rybolov

NAŠA CENA JE KONEČNA, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej Propagácie vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie a prepis energií. U nás nekončí zodpovednosť podpisom Kúpno-predajných zmlúv ale sme s Vami až do úplného a hlavne úspešného konca. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov:
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti Realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľností)
- Profesionálne Promo-Video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

Peter Vranay - REALITY SMOLKO s.r.o


Váš osobný realitný poradca
Realitné zastúpenie pre Košice a KE-okolie
mob.:
mail:
Moje referencie a ponuky nájdete na webe: realitysmolko.sk/makler/4-peter-vranay#referencie

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Chorvátoch

Rozloha pozemku na bývanie 1386 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Chorvátoch.

Pozícia realitnej ponuky

34.900,- €
Cena nehnuteľnosti 23.990,- € 687.358,- €
1386 m²
Rozloha pozemku 400 m² 12125 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1386 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PEV-103-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.