Na predaj stavebný pozemok 1676m2 so starším RD vhodný pre Chalupu/RD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Svätá Mária
Ulica.: Svätá Mária
1676 m²
verejný vodovod
230V
áno
áno
predaj - Pozemky - bývanie
18.000,- €
10,74 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2057x zobrazená v zozname / 263x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

PEV-113-1 PRIPRAVUJEME DO PONUKY - INFORMÁCIA O AKTUÁLNEJ CENE V REALITNEJ KANCELÁRII - INFORMUJTE SA ČO NAJSKÔR

Hľadáte pozemok v Zemplínskom regióne vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v krásnom a pokojnom prostredí? Možno ste ho práve našli... my Vám ho ponúkame v krásnej lokalite obce Svätá Mária v Trebišovskom Okrese.
Vo výhradnom zastúpení a so súhlasom majiteľa Vám Exkluzívne ponúkame na predaj pekný, rovinatý a slnečný stavebný pozemok o celkovej rozlohe 1676m2 (cca. š.27m/d.62m) vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v pokojnej a tichej obci Svätá Mária ktorá leží v blízkosti maďarských hraníc. Prístupnosť z mesta Trebišov autom iba 40 minút, v blízkom okolí s dostupnosťou do 15 minút jazdy autom sú mestá Streda na Bodrogom a Kráľovský Chlmec s plnou občianskou vybavenosťou.

Na pozemku sa nachádza pôvodný gazdovský rodinný domček 6m x 15m so škridlovou strechou pripojený na vodovod, elektrinu a žumpu. V prípade záujmu zachovania pôvodnej vidieckej architektúry si dom vyžaduje kompletnú rekonštrukciu nakoľko 15 rokov bol neobývaný a chátral. Samozrejme je možnosť stavbu odstrániť a postaviť novú podľa predstáv nového majiteľa.

Pozemok je rovinatý s nedokončenou asfaltovou prístupovou cestou (pred pozemkom štrková cesta). Priamo na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230V) a žumpa. Pri pozemku sa nachádza plynový rozvod, možnosť zriadenia prípojky.

- Prístupová cesta: asfaltová/štrková
- Terén: rovinatý
- Umiestnenie Elektriny: na pozemku
- Vodovod: na pozemku
- Žumpa: na pozemku
- Umiestnenie Plynu: pri pozemku

Výhody: Obec je pokojná bez neprispôsobivých občanov, slnečný pozemok, pekný výhľad, tiché prostredie, krásna príroda, turistika, cykloturistika, rybolov

V prípade vážneho záujmu možná dohoda na cene



NAŠA CENA JE KONEČNA, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej Propagácie vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie a prepis energií. U nás nekončí zodpovednosť podpisom Kúpno-predajných zmlúv ale sme s Vami až do úplného a hlavne úspešného konca. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov:
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti Realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľností)
- Profesionálne Promo-Video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

Peter Vranay - REALITY SMOLKO s.r.o


Váš osobný realitný poradca
Realitné zastúpenie pre Košice a KE-okolie
mob.:
mail:
Moje referencie a ponuky nájdete na webe: realitysmolko.sk/makler/4-peter-vranay#referencie

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Svätej Máriach

Rozloha pozemku na bývanie 1676 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie vo Svätej Máriach.

Pozícia realitnej ponuky

18.000,- €
Cena nehnuteľnosti 7.990,- € 69.999,- €
1676 m²
Rozloha pozemku 986 m² 4654 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1676 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Terasaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PEV-113-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.