Na predaj veľký, starší rodinný dom v Rimavských Janovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavské Janovce
200 m²
800 m²
predaj - Rodinný dom
66.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3705x zobrazená v zozname / 321x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj starší, gazdovský rodinný dom na 8-árovom pozemku v centre Rimavských Janoviec. Prízemný, podpivničený dom s veľkou povalou má rozlohu cca 200 m2 sa skladá zo štyroch rozsiahlych miestností, z predizby, z gangu a z veľkej hospodárskej časti, ktorá sa dá prebudovať na garáž, dielňu, komoru alebo na iný účel podľa potreby vlastníka. Dom je v súčasnom stave neobývateľný, treba ju zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Strecha domu je však úplne nová, bola komplet menená v roku 2021. Všetky siete (EE, plyn, voda, kanalizácia) sú na, alebo pri pozemku. Na pozemku je aj vlastná, zrekonštruovaná a vyčistená studňa s pitnou vodou, ktorá sa dá tiež pripojiť k domu. Krásna, historickými motívmi doplnená fasáda po rekonštrukcii bude hlavnou vonkajšou ozdobou budovy. Na dvore je aj samostatne stojaca veľká, hospodárska pajta, ktorá sa dá tiež zrekonštruovať a využívať na rôzne účely, prípadne aj zbúrať. Za ňou sa nachádza viacárová záhrada, ktorá v prípade záujmu sa tiež dá vyčistiť a používať.

Cena nehnuteľnosti je 66990 euro, v prípade seriózneho a rýchleho jednania dohoda je možná.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rimavských Janovciach

Inzerovaný rodinný dom v Rimavských Janovciach v cene 66.990,- € je o 6.794.824 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rimavských Janovciach. Rozloha je o 40 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rimavských Janovciach.

Pozícia realitnej ponuky

66.990,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 600.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 50 m² 71900 m²
200 m²
Úžitková plocha 1 m² 625 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300044117 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.