Na predaj záhrada s chatkou - Nemšová Bočky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Nemšová
Ulica.: Ľuborča
542 m²
pôvodný
predaj - Chata
48.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2342x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme Vám miesto aktívneho relaxu a následne pohodového odpočinku v podobe stupňovitej záhrady so záhradnou chatkou. Nehnuteľnosť je situovaná v prostredí záhradkárskej oblasti Bočky v Nemšovej - Ľuborči. Ponúkaná nehnuteľnosť je v súkromnom vlastníctve bez záložného práva.

Podrobnosti o nehnuteľnosti:


Rozloha pozemku je 542 m2, plus podiel na prístupovej ceste. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy najmä jablone, vinič , miesto na kompost, ako aj zelené plochy usporiadané v kaskádach. Chatka na pozemku má praktické usporiadanie rozložené na prízemí s kuchynkou, špajzou a WC, nadzemné podlažie a podkrovie s obytnými priestormi s obytnou plochou do 50 m2. Okolo zadnej a bočnej časti chatky je terasa.
Budova je postavená s murovaným základom a má sedlovú plechovú strechu.

Vybavenie:


- vykurovanie kachľami a krbom na tuhé palivo.
- elektrické rozvody po celej chatke, elektrika privedená ku chatke, pre využitie el. prúdu si nový majiteľ zabezpečí zapojenie elektromeru v spodnej časti záhrady, potom možnosť vykurovania aj el. spotrebičmi.
- zásobovanie vodou z miestneho rezervoáru, rozvod vody v chatke , používanie vody okrem zimných mesiacov. Na vedľajších pozemkoch sa nachádzajú vŕtané studne, ktoré zabezpečujú dostatočné množstvo vody pre ich majiteľov po celý rok.

Ďalšie informácie:


Chatka je situovaná v spoločenstve záhradných chatiek z ktorých sú niektoré celoročne obývané ich majiteľmi.
Prístup k pozemku je po miestnych asfaltových komunikáciách. Prístup k chatke , ktorá as nachádza v hornej časti pozemku je po spoločnej ceste s parkovacím miestom pri chatke. Spodná časť pozemku je rovinatá o rozmeroch 8x9m, čo umožňuje novému majiteľovi možnosť výstavby chaty a rozdelenie pozemku na dve samostatné parcely. Nehnuteľnosť je vzdialená približne 2 km od centra Nemšovej. Okolie umožňuje rýchle výlety za miestnymi atrakciami a občianskou vybavenosťou. Chata aj pozemok budú na začiatku vyžadovať od nového majiteľa trocha aktívnej činnosti, ale výsledok bude určite stáť za to.

Záhrada s chatkou ponúkajú oslobodzujúci pracovný relax a ideálny priestor na záhradkárčenie a rodinné stretnutia. Okolie umožňuje priestor na ľahkú celoročnú turistiku, návštevy kúpaliska v Nemšovej a využitie cyklotrás smerom na Moravu, alebo do Trenčína a ďalej do Nového mesta nad Váhom a Piešťan.

Cena za uvedenú nehnuteľnosť je 48 000 Eur.



Pre dohodnutie návštevy nás prosím kontaktujte. Ohľadom ceny nehnuteľnosti je možnosť rozumnej dohody.

Viac informácií Vám rád poskytne predajca na telefónnom čísle .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku542 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Orientáciazápadná