NA PREDAJ záhradná chata v obci ČREMOŠNÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Čremošné
30 m²
236 m²
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
230/400V
nie
predaj - Chata
33.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

28489x zobrazená v zozname / 1965x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

Bc. Ľuboš Lorinc so súhlasom majiteľa ponúkam na predaj záhradnú chatku v obci Čremošné, okres Turčianske Teplice. Záhradná chatka je evidovaná na Liste vlastníctva s prideleným súpisným číslom, pričom je postavená na pozemku ako Zastavaná plocha a nádvorie vo výmere 30 m2 a súčasťou je aj pozemok ako záhrada vo výmere 236 m2. Nehnuteľnosti sú umiestnené v intraviláne obce Čremošné. Pozemok so stavbou je nad úrovňou cestnej komunikácie.

Chatka je pripojená na obecný vodovod i EE. Na pozemku sa nachádza suché WC.

Okolie nehnuteľností poskytuje kľudné, tiché a bezprašné prostredie. Prístup k nehnuteľnosti, z verejnej cestnej komunikácie, je pár metrov pešo hore svahom.

V tesnej blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza autobusová zastávka. Táto zaujímavá nehnuteľnosť je súčasťou krásneho prostredia Turčianskej kotliny - Veľká Fatra, 5 km od aquaparku Turčianske Teplice, 10 km od Blatnickej a Gaderskej doliny.

Polohopis Turčianska kotlina. Je to malé pretiahnuté územie zovreté z východnej strany pohorím Veľká Fatra, zo západu pohorím Malá Fatra, z juhu pohorím Žiar (s nadväzujúcou Hornonitrianskou kotlinou) a Kremnickými vrchmi. Na severe kotlinu uzatvára Krivánska Malá Fatra. Má predĺžený severojužný tvar so šírkou približne 10 km a dĺžkou 30 km.

V okolí Čremošnianske sedlo /727 m/ 0:20 h, Čremošnianske lazy /787 m/ 0:35 h a Medvedia dolina - turistika/ cykloturistika/ Penzión Kráľov dvor s tenisovým kurtom.

V zmysle listu vlastníctva na nehnuteľnostiach neviaznu žiadne ťarchy ani vecné bremená.

Predajná cena 33.900,-EUR. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný našou zmluvnou advokátskou kanceláriou.

Cez nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. zabezpečujem hypotekárne úvery, poistenie majetku - autá PZP a havarijné, poistenie fyzických a právnických osôb.

TEŚÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI.



KONTAKT: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

www.lpreality.sk/zvolen

viac fotiek na odkaze: https://www.lpreality.sk/nehnutelnost/-na-predaj-zahradna-chata-v-obci-cremosne

https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

V prípade potreby zabezpečíme pre potenciálneho klienta bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti.

V prípade potreby zabezpečíme pre potenciálneho klienta bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenia rôznych nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Čremošnom

Pozícia realitnej ponuky

33.900,- €
Cena nehnuteľnosti 33.900,- € 155.000,- €
236 m²
Rozloha pozemku 236 m² 711 m²
30 m²
Zastavaná plocha 30 m² 117 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku236 m²
Zastavaná plocha30 m²
Celková rozloha266 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-770024 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny