NA PREDAJ ZÁKLADNÁ ŠKOLA NA LIPTOVE !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovská Porúbka
1202 m²
neuvedené
predaj - Obchodné priestory
309.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36189x zobrazená v zozname / 3860x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V TUreality ZABEZPEČUJEME PREDAJ OBJEKTU ZÁKLADNEJ ŠKOLY S POZEMKOM NA "HORNOM" LIPTOVE:
____________________________________________

► Viac fotografií na TU: __turealitylm.sk__ ◄


____________________________________________
► Budova základnej školy so zastavanou plochou 447m2 je postavená na pozemku s celkovou výmerou 1202m2 v obci Liptovská Porúbka, ktorá je vzhľadom na polohu akoby súčasťou mesta Liptovský Hrádok. Na pozemok je zo západnej a východnej strany prístup z obecnej asfaltovej komunikácie, má dobrú polohu vo Vzťahu k obci i k svetovým stranám. Pôvodná stavba bola realizovaná v prvej polovici 20. storočia a neskôr bola z veľkej časti rozšírená o prístavbu 1. a 2. nadzemného podlažia.
____________________________________________

► STAVEBNOTECHNICKÉ VYHOTOVENIE STAVBY:


Stavba je osadená na betónových základoch. Obvodové steny sú murované v hrúbke 60 cm priečky sú tiež murované, stropy železobetónové. Zastrešenie krovu je tvorené valbovou strechou s drevenou konštrukciou, strešná krytina je keramická. Prístavba je zastrešená pultovou strechou s krytinou z pozinkovaného plechu.
Fasáda je brizolitová, vnútorné omietky sú vápenné hladké, podlahy sú betónové s povrchom z PVC, alebo drevené parkety, vo WC a skladoch je dlažba.
Okná sú drevené zdvojené, vnútorné dvere sú rámové do oceľových zárubní schody sú železobetónové s terazzovou mazaninou, v kuchyni a vo WC sú obklady.
____________________________________________

► DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BUDOVY:


1. podzemné podlažičiže (suterén):
- kde je schodisko, chodba, kotolňa, 3 x sklad.

1. nadzemného podlažia:


- zádverie, chodba so schodiskom, učebňa, kuchyňa, 2x spoločné WC, 2x sklady pre kuchyňu, v prístavbe sú dve veľké sály - klubovňa s jedálňou.

2. nadzemné podlažie:


- chodba so schodiskom, knižnica, 2x kancelária, sklad, spoločné WC, v prístavbe dve veľké učebne označené.

Nad 2. nadzemným podlažím je pochôdzne Podkrovie s úložným priestorom.
____________________________________________

► TECHNICKÉ ZARIADENIE BUDOVY:


Vykurovanie je ústredné teplovodné z rebrovými oceľovými radiátormi s kotlom na pevné palivo ktorý je osadený v kotolni v suteréne. Elektroinštalácia pôvodná s aut. istiacimi prvkami. Rozvody vody (SÚV), v kuchyni osadený elektrický bojler na ohrev TÚV.
► IS:
Prípojka vody z obecného rozvodu cez vodomernú šachtu.

Prípojka kanalizácie z verejného rozvodu.


Elektrická prípojka NN je vedená z verejného rozvodu od hranice komunikácie vzduchom.
____________________________________________

► LOKALITA:


Lokalita má vybudované prístupové komunikácie a inžinierske siete, dopravné spojenie s centrom mesta Liptovský Hrádok je dobré autom alebo autobusom - do 5 minút, vzdialenosť cca 1km. Dopravné spojenie s centrom okr. mesta Liptovský Mikuláš je tiež dobré, -autom, alebo autobusom do 20 minút, vzdialenosť cca 12 km. Dostupnosť na diaľnicu D1 do 10min.
____________________________________________
► Mesto Liptovský Hrádok je administratívne správne centrum horného Liptova. V meste je kompletná občianska a Obchodná vybavenosť: stanica železnice a autobusov dve základné školy, tri stredné školy a gymnázium poliklinika, kultúrny dom, športový areál s halou a ihriskami. Mesto priamo susedí s národným parkom Nízke Tatry a po cca 1 km južne začína v NAPANT-e jeho najhodnotnejšia zóna s možnosťou prechodu vľavo do Bockej a vpravo do Jánskej doliny (v ústí sú termálne kúpaliská) a ďalej západne od Demänovskej doliny.
Na západ od Liptovského Hrádku - približne 10 kilometrov je okresné mesto Liptovský Mikuláš, hneď pod ním je Liptovská Mara a vyhľadávaný aquapark Tatralandia plus lyžiarske stredisko Chopok - Jasná. Ďalšie lyžiarske strediská smer Brezno - Ski Čertovica, Ski Barbora.
____________________________________________
► Stavba je zo statického hľadiska v dobrej kondícii a nevyžaduje si akútny stavebný zásah. V budove školy sa už nevyučuje, momentálne slúži z časti na prenájom na skladové účely a športové využitie.
____________________________________________

► VYUŽITIE:


Celý objekt má potencionálne širší rozsah využitia. - Prestavba na bytové, kancelárske, skladové priestory, služby, kultúrne stredisko, sídlo, alebo prevádzka firmy, dom sociálnych služieb, charitu...
____________________________________________
*** PREDAJ ZABEZPEČUJE : Robert Bella, tel: , ***

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Liptovskej Porúbke

Pozícia realitnej ponuky

309.000,- €
Cena nehnuteľnosti 309.000,- € 440.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1202 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-46963 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.