MODERNÝ 4 izbový bungalov v blízkosti CENTRA TRNAVY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
220 m²
587 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
525.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7422x zobrazená v zozname / 508x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj moderný 4 izbový bungalov v blízkosti centra mesta Trnavy.





Bungalov sa nachádza 8 min chôdze od centra mesta a stojí na pozemku o výmere 587 m2. Úžitková plocha celého domu vrátane veľkej dvojgaráže a zastrešenej terasy je 219.5 m2. Obvodové múry nehnuteľnosti sú z tehly POROTHERM o hrúbke 38 cm a sú zateplené 10 cm polystyrénom. Drevený krov je pokrytý strešnou krytinou značky BRAMAC.





Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v decembri roku 2015. Všetky okná vrátane vstupných vchodových dverí sú plastové s tepelnoizolačným trojsklom. Teplo v dome je zabezpečené kombináciou plynového teplovodného podlahového kúrenia a radiátormi na stene. Podlahové kúrenie sa nachádza v chodbách, v kúpeľni a vo wc. V ostatných izbách sú radiátory. Teplú vodu a kúrenie zabezpečuje plynový kondenzačný kotol, ktorý sa nachádza v samostatnej technickej miestnosti v garáži.





Dispozične nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 spální, priestrannej obývacej izby, veľkej kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom, vaňou a samostatným wc s umývadlom. Všetky izby v dome sú nepriechodné a budúcim majiteľom budú poskytovať dostatok súkromia. Dominantnou miestnosťou v dome je krásna obývacia izba o rozlohe 44,1 m2. Z tejto miestnosti je vstup na zastrešenú terasu s keramickou dlažbou o výmere 17,2 m2. Terasa je pre väčší komfort majiteľov vybavená dodatočnou mechanicky ovládateľnou markízou. V spálni, z ktorej je vstup do záhrady, sa nachádza priestranný šatník. Súčasťou domu je veľká dvojgaráž s elektricky ovládateľnou bránou. Z garáže je samostatný vstup do predsiene a z jej zadnej strany je vstup do záhrady. Súčasťou garáže je samostatná technická miestnosť, wc a umývadlo. Z garáže je vstup na povalu, ktorá je celá pochôdzna a poskytuje veľkorysý priestor na uskladnenie vecí.





Nehnuteľnosť je vybavená elektronickým zabezpečovacím systémom, ktorý je nainštalovaný v celom dome vrátane garáže. V predsieni a chodbách sú nainštalované pohybové svietidlá. V obývacej izbe sa nachádza vyvložkovaný komín SCHIEDEL s predprípravou na krb. Stropy v dome sú zo sadrokartónu a sú zateplené 25 cm vatou. Za domom sa nachádza okrasná záhrada a v jej zadnej časti pri plote je nainštalovaná kvapôčková závlaha. V záhrade sú nainštalované okrasné elektrické lampy a prípojka vody. Nehnuteľnosť je od susedov oddelená okrasným betónovým plotom v tehlovom dekore. Dom disponuje vlastnou studňou. Pred domom v trávnatej časti sú pripravené rozvody pre zavlažovací systém. Nehnuteľnosť je vybavená všetkými inžinierskymi sieťami, bezproblémové internetové pripojenie je zabezpečené optickou sieťou.





Lokalita, v ktorej sa rodinný dom nachádza, poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť. Výhodou je blízkosť centra mesta, nemocnice, CITY arény, autobusovej a vlakovej stanici. V tesnej blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza Základná škola s materskou školou a Stredná zdravotnícka škola, hypermarket BILLA. V súčasnej parkovacej politike mesta Trnavy oceníte bezproblémové parkovanie a to 2 miestami pred garážou a 2 miestami vo vnútri garáže. Z domu je bezproblémové napojenie na diaľnicu D1/R1.









V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 115888



Cena: 525 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trnave

Inzerovaný rodinný dom v Trnave v cene 525.000,- € je o 86.131 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trnave. Rozloha je o 31 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

525.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
587 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
220 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Kontaktujte

Juraj Sahul

Juraj Sahul

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku587 m²
Úžitková plocha220 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-115888 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.