PREDAJ ! 7 izbový rodinný dom s prekrásnou záhradou v obci Šelpice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Šelpice
300 m²
715 m²
7
áno - 2 autá
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
399.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2637x zobrazená v zozname / 227x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj 7 izbový rodinný dom v tichej uličke obce Šelpice. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 715 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 300 m2. Dvoj garáž poskytuje dostatok priestoru pre parkovanie. Celkovo je však možné zaparkovať až 7 áut.

Dispozícia nehnuteľnosti : Prvé podlažie : vstupná predsieň, práčovňa s toaletou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, špajza, kuchyňa, obývacia izba s jedálňou a priestranná terasa.
Druhé podlažie : 6 samostatných izieb, 2 spálne disponujú výstupom na balkón a 2 kúpeľne (jedna s vaňou, druhá so sprchovým kútom).

Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2001. Dom disponuje : elektrickými bránami, videovrátnikom, alarmom, centrálnym vysávačom, automatickým zavlažovacím systémom s vlastnou studňou, automatickou kosačkou a masážnou vaňou s audiotechnikou. Kúrenie v dome je riešené pomocou dvojročného plynového kotlu. Inžinierske siete : voda, plyn, elektrina, čistička odpadových vôd.

Lokalita nehnuteľnosti : Obec Šelpice ponúka perfektnú dostupnosť do okresného mesta Trnava, ktoré je vzdialené len 6 km a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Šelpiciach

Inzerovaný rodinný dom v Šelpiciach v cene 399.000,- € je o 95.700 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Šelpiciach. Rozloha je o 125 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Šelpiciach.

Pozícia realitnej ponuky

399.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
715 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
180 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
300 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku715 m²
Zastavaná plocha180 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet izieb7
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-817321 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.