Na PRENÁJOM hala 2160m2 v Nových Zámkoch.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
2160 m²
prenájom - Sklady a haly
5.400,- €
Ponúknite vlastnú cenu

386x zobrazená v zozname / 25x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na PRENÁJOM vykurovanú halu s kanceláriou o rozlohe 2160m2 v Nových Zámkoch.Objekt je strážený strážnou službou. Cena 5 400€/mesiac +DPH.

HĽADÁME NOVÝCH KOLEGOV!!! Pridajte sa k nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami. Začnite úspešnú kariéru, otvorte si vlastnú pobočku alebo si vytvorte svoj vlastný realitný tím. U nás neplatíte za značku alebo licenciu. Kontaktujte nás na tel. č. alebo nám pošlite životopis na Viac o spolupráci s nami sa dozviete na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Nových Zámkoch

Inzerovaný sklad / halu v Nových Zámkoch v cene 5.400,- € je o 1.793 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Nových Zámkoch. Rozloha je o 303 metrov väčšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Nových Zámkoch.

Podrobné informácie

Úžitková plocha2160 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-18732 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.