PRENÁJOM, obchodný priestor 75 m2, centrum mesta Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Záhorácka
75 m²
po rekonštrukcii
prenájom - Obchodné priestory
650,- €/mes. vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

26027x zobrazená v zozname / 3510x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

AMOS reality so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom veľkorysý obchodný/ kancelársky priestor o rozlohe 75 m2 na 1. nadzemnom podlaží polyfunkčnej budovy A.F.K.

Celý priestorje rozdelený na dve časti: predná väčšia časť s hlavným vstupom je určená pre verejnosť; zadná menšia časť slúžiaca ako zázemie je prístupná aj zo zadnej chodby slúžiacej iba pre vlastníkov a nájomcov budovy.

V priestore je zavedená teplá/ studená voda, oddelené sociálne zariadenie pre dámy a pánov sa nachádza v spoločnej chodbe. V budove je vykurovanie riešené spoločnou kotolňou pričom každý z priesotorov má svoje merače tepla. K predmetnej prevádzke je k dispozícii aj nákladný výťah. Priečelie priestoru je orientované na juhozápad.

Budova sa nachádza priamo v centre mesta Malacky na Záhoráckej ulici. K dispozícii je verejné parkovanie pri budove a blízkom okolí.

Priestor sa prenajíma nezariadený v zmysle foto dokumentácie v cene 650, eur/ mesiac vrátane energií.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Malackách na ulici Záhorácka

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Záhorácka v Malackách v cene 650,- €/mes. je o 86 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Malackách. Rozloha je o 158 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Malackách.

Pozícia realitnej ponuky

650,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 400,- €/mes. 2.300,- €/mes.
75 m²
Celková rozloha 69.2 m² 211 m²
75 m²
Úžitková plocha 69.2 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vykurovaniespoločné
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AM-162 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny